Lehet terhességre utaló tünet az, hogy pár napja esténként iszonyatosan fázom, és tiszta kiütés az arcom?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 17:07
3/5 anonim válasza:
A kiütést nem tudom, de a fázás az nálam is megvan. (még csak halványan, de pozitív a tesztem). Amúgy a menzesz kimaradása előtt felesleges tüneteket keresni, ha meg már kimaradt: tesztelj!
4/5 anonim válasza:
Csak erősíteni tudom a válaszokat.
Én sem vagyok pattanásos, de ebben a ciklusban olyan voltam mint egy pulykatojás és nem csak az aromon. Esténként fáztam, sőt napközben is. A párom már mosolygott mert ő pólóban én pedig plédbe bugyolálva néztem a tv-t.
Tegnap mégis megjött.:(
Nagyon kívánom Neked hogy pozit tesztelj. Én másfél éve várom ezt. Próbálj meg terelni. Bár nehéz, de gondolj másra.:)
Üdv
5/5 A kérdező kommentje:
Hm. 2 negatív teszt az eredmény. Sebaj, és köszi a válaszokat!
2009. ápr. 30. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!