Lányok ez a tünet mitől lehet? Gondoljak terhességre esetleg?
Figyelt kérdés
28 naposak a ciklusaim és ma vagyok a 24. napomon.Ma délelőtt autóvezetés közben hirtelen nagyon erős vasízt, éreztem a számban,olyan volt mintha "véríz" lett volna.Annyira megijedtem hogy kalapált a szívem.:(Gyorsan bele is néztem a tükörbe hogy a nyálam véres-e vagy a fogam vérzik-e,de nem láttam semmit.Komolyan megijedtem...De nem láttam vért.Azóta még nem jelentkezett.Meg is fordult a fejemben nem-e estem teherbe.Hazafelé vettem tesztet de negatív.Mit gondoltok?Fehér folyásom van,a melleim is fájnak oldalt de lehet hogy mindez mensi,és tegnap este iszonyatos hidegrázásom volt de nem voltam lázas,nem tudom.Válaszólnátok?2009. aug. 6. 15:20
1/2 anonim válasza:
Szia! Természetesen gondolhatsz terhességre a vasíz az egyik jellemzője. A teszted még nagyonnagyon korai volt, csak akkor tesztelj, amikor már 4-5 napja késik, akkoris 10-es érzékenységű teszttel, reggeli első vizeletből. Szeretnéd a kisbabát? Csak azért, hogy drukkoljak-e vagy sem :):)
2/2 A kérdező kommentje:
Igen,szeretnénk!!!:)
2009. aug. 6. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!