Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 hetes terhességnél már...

3 hetes terhességnél már jelentkezik valamilyen terhességre utaló jel?

Figyelt kérdés
Nekem még semmi nincs.
2009. aug. 22. 11:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia 3 hetes terhesség nincs.

Ha a plusz teszten tul vagy akkor is már minimum 4 hetes vagy!Csinálj kalkulátort oda be kell irni mikor volt meg utoljára és kidobja hány napos vagy.Mikor volt meg utoljára?Megnézem én neked.

2009. aug. 22. 12:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia, nekem kb a 8. hetig semmi jel nem volt, akkor kezdett a mellem fajni, viszont mikor meg kellett volna jonnie, rakovetkezo nap csinaltam tesztet, es mar pozitiv volt, pedig ha a peteeres/megtermekenyulestol szamolom meg csak 2 hetes terhesseg lehetett.
2009. aug. 22. 12:59
 3/10 A kérdező kommentje:
augusztus 2-án volt meg utoljára
2009. aug. 22. 13:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem jövő hét kedden kellene megjönni vagyis addigra nem várom. Nekem egykicsit kikerekedtek a mellbimbóim de nincs más tünetem. Remélem azért még babás vagyok. És neked is szórítok.
2009. aug. 22. 13:45
 5/10 anonim ***** válasza:

első vagyok bocsa aludtam.

2 hét 6 naposnak ir aug 16 ára irja a teherbeesést tehát még nem ágyazodott be a picid HA terhes vagy.5-7 nap a beágyazodás a fogantatás napjtol!Ma vagy a 6.nap kb tehát még vagy nem égyazodott be vagy csak egy kis sejtcsomo ami most osztódik.tünetek csak a + tesztek utánn!vagy nem.Tesztelni érdemes szeptember 2-3 a fele.Vélt fogantatás +14 nap/luteris szakasz neked a fele sem volt meg nem biztos hogy babás vagy sanálom!/Reméljük mad nem jönmeg és plusszat tesztelsz kivánom neked.

VAgy tesztet csináltál már?Tudod hogy babás vagy?

2009. aug. 22. 15:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló! Nagyon kedves és segítőkész vagy a kérdezővel, de nem feltétlenül jók a számok! Nekem aug. 3-án volt meg utoljára és az ovulációm aug 13-án volt és ez 100%, mert ultrahangon követték. Nagyon lényeges dolog a ciklus hossza!!!!!
2009. aug. 22. 15:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Kedves utolso válaszolo.

köszönöm hogy megdicsérsz.:-)

Próbálok segiteni habár nem nagyon bőbeszédű a hölgyemény sok mindent nem lehet tudni csak hogy mikor volt meg neki utoljára.De jól irtam neki hogy még elvileg vagy most ágyazodott be vagy most fog...?Te mit gondolsz?Én is csak itt az oldalon amiket olvasok onnan tudom a dolgokat.

2009. aug. 22. 16:16
 8/10 A kérdező kommentje:

köszike a válaszokat, főleg az első kommentelőnek, még nem tudom, hogy babás vagyok-e, majd valamikor tesztelni fogok.

egyébként 22-24 naposak a ciklusaim.

2009. aug. 22. 16:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia én drukkolok neked!Kivánom hogy bsbás legyél!

Rég próbálkoztok?

/Első és többszöri válaszolo voltam/

2009. aug. 22. 17:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves Utólsó / Első válaszoló! Én dícsértelek meg :) ! Jól írtad különben, hogy vagy most, vagy kicsit később lesz beágyazódás, de ha ilyen rövidek a ciklusok, akkor elvileg már beágyazódott, és akkor korábban volt ovuláció, mint amit neked kidobott a kalkulátor.

Kedves Kérdező! Remélem, hogy sikerült neked és babát vársz, de óvatosan a jelekkel, mert sajnos lehet belőle nagy csalódás is! Drukkolok!!!!

2009. aug. 23. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!