Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalt valaki lüktető...

Tapasztalt valaki lüktető érzést a petefészeknél?

Figyelt kérdés
Elvileg 29-én volt ovum naptár szerint,de a megfigyeléseim szerint hamarabb.Ma reggel elkezdett lüktető a bal petefészek vagy a környékén.Ez csak 1-2 percig tartott.Azóta ez 2* megismétlődött,most szúrkàlàs is párosult hozzá.Ez mitől lehet?
2016. ápr. 1. 14:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt ovu után 3-4 nappal, ma pedig pozitívat teszteltem :)

Sokan mondják, hogy ilyen korán nem lehet érezni semmit, de ez nem igy van! 11éve menstruálok, de SOHA semmi fájdalmam, görcsöm, stb nem volt. Csak akkor vettem észre, hogy megjött,ha láttam, semmi előjele nem volt. Most utolsó ciklusomban pedig ovu után pár nappal olyan görcseim voltak, hogy tudtam, hogy történik valami :)

2016. ápr. 1. 19:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem délelőtt csak elültetett,déltől màr szúrkàlt enyhén,este már fájdalmasan szúrkàlt.Pàr órànként jelentkezett és pàr percig tartott.Ma rengeteg folyàsom van.Remélem jót jelzett...Neked gratulàlok!
2016. ápr. 2. 08:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Szorítok neked.

Köszönöm :)

2016. ápr. 2. 10:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. ápr. 2. 12:23
 5/5 o.blackhair.o válasza:
Mi lett a vége kedves kérdező? :)
márc. 12. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!