Rendes időben jött meg a menstruációm, a vérzés két nap után megszűnt, a has és derékfájás viszont megmaradt. Tapasztalt már valaki hadonlót?
Figyelt kérdés
2016. márc. 29. 21:50
1/2 anonim válasza:
Volt már ilyen, annyi, hogy nekem a normál 5 nap helyett 3 nap volt plusz 1 nap barnázás, nem volt semmi, csak egy ilyen furcsa hónap volt. Se előtte se utána nem fordult elő még egyszer. Én azért csináltam egy terhességi tesztet (pedig óvszerrel védekeztünk és sose szakadt ki), szerintem te is csinálj egyet azért.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Délután csináltam egy tesztet, negatív lett. Reggeli első vizeletből megismétlem.
2016. márc. 29. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!