Sötét vérzés, görcsök, derékfájás. Mitől lehetnek? 17/L
Figyelt kérdés
Naggyából 2 hónapja vettem észre, hogy a menstruációs vérem a szokásos piros helyett szinte már fekete..Mielőtt megjött már több mint egy héttel volt barnafolyásom, ami szintén furcsa, mert azelőtt max csak 1-2 napig szoktam barnázni. A szokásos 5-6 nap helyett legutóbb 10-11 napig tartott a vérzésem, és ami a legfurcsább, hgy már egy hete nem menstruálok, mégis azóta folyamatosan van barnafolyásom, valamikor véres darabok, és most egy kis vér is jött..Nemhiszem, hogy ez normális lenne.. Jövőhéten amint tudok elmegyek orvoshoz, de nagyon nyugtalan vagyok.. Tudtok nekem valamit mondani ez mitől lehet?2013. nov. 17. 13:39
1/2 anonim válasza:
Mikor olvastam a kérdést, felfázást gyanítottam, de amint elolvastam a többit... hát nem is tudom lehet hogy van valami kis fertőzésed vagy ilyesmi mert az tényleg nem normális hogy megvan 10-11 napig. amint tudsz tényleg menj el az orvoshoz.
2/2 anonim válasza:
A tüneteid lehetnek gyulladástól, amit valamilyen fertőzés okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!