Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Begyázódás környékén tapasztal...

Begyázódás környékén tapasztalt valaki hasonlót?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvastam, hogy beágyazódási vérzés, görcs, szúrka, hasfájás stb. Nekem ezek közül semmi, viszont tegnap éreztem mikor mentem ki a mosdóba, hogy elég sok folyásom van. Mikor megnézem a papírt, azt tapasztaltam, hogy olyasmi volt rajta, mint a termékeny nyák, de nem volt olyan vastag és annyira nem is nyúlott. Előtte sűrű fehér, krémes volt. A derekam akart szétszakadni, amúgy semmi egyéb. Tegnap voltam a 7. dpo körül.

A kérdésem az lenne, hogy valaki tapasztalt ilyet mikor babás lett és beágyazódás környékén járt?

Lehet buta kérdés, de ilyet még soha nem tapasztaltam és ez nem hinném, hogy termékeny nyák lenne és együtt se voltunk egy ideje, hogy spermára gondolhatnék.

Segítséget és tapasztalatokat szeretnék kérni! Előre is köszönöm!

2016. márc. 10. 08:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Beágyazódás környékén, bocsi... :)
2016. márc. 10. 08:38
 2/5 anonim ***** válasza:
3 hónapja hasonló volt velem is. Csak plusz még ilyen ragacsos is volt. Ez volt a 6dpon. Szerintem (bár ezt orvos nem erősítette meg) volt egy plusz ovum és így jelzett. Mert az ovu tesztem aznap pozitív lett,másnap negatív. A hőm pedig fent volt ugyanúgy 37 felett már az 1.dpo óta. Ja és pontosan 5 napot késett.
2016. márc. 10. 08:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nekem ez azért is fura, mert ovukor nagyon sok és nagyon vastag, nagyon nyúlós, ez meg alig észrevehető volt, de én is gondoltam egy késői ovura. Ez tegnap dél körül volt, azóta semmi. Lehet csak én kombinálok össze-vissza... :S
2016. márc. 10. 08:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem,mert bármi lehet. Tudod,nem vagyunk egyformák:) Drukkolok neked:)
2016. márc. 10. 08:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Jó lenne, ha már végre sikerülne, de nem bizakodom, csak kíváncsi voltam, hogy valaki volt-e így? Hátha...
2016. márc. 10. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!