Tapasztalt már ilyet valaki? Vagy valami magyarázat?
9re várnám.
Szombaton iszonyúan fájt a derekam, Vasárnap úgy szédültem mint még soha, tegnap görcsölt az alhasam, nyilalt a hüvrlyem vagy ezt le sem tudom írni és a mellem is nyilalgatott. Azt hittem előbb jön meg...sőt olyan kényelmetlenül rosszul voltam hogy már reménykedtem minnél előbb túl leszek rajta.
Erre ma semmi, a mellem érzékeny de semmi nyilalás,görcs ....semmi.
a ciklus az ciklus. ilyesmi előfordulhat, mivel még egy hét van a menzeszedig, pms ugyanúgy lehet, mint baba előjel, hiszen mindkettő ugyanolyan szokott lenni.
én pl. mikor pozit teszteltem, előtte 3 nappal nagyon durva pms tüneteket produkáltam, meg is döbbentem, mert 17 év alatt sose volt ilyesmim.:) aztán baba!:)
Nekem is fáj caak nem nyilalgat...vagyis érzékeny de úgy ahogy így mensi előtt egy héttel szokott...
Köszönöm hogy írtatok.
Így még nem voltam soha. Nekem mi dig ha fáj a hasam 2óra múlva meg is jön...de.hogy elmúljon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!