Szerintetek lehet esély arra, hogy jön a baba? Ki mit tapasztalt beágyazódáskor?
Sajnálom, hogy nem kapsz választ. Én már szültem, és annyira próbálok vissza emlékezni, de semmi nem jut eszembe, hogy éreztem volna valami furcsát. Mikor meg kellett volna jönnie, akkor éreztem a hasam alját, hogy meg fog jönni, de semmi. Ami nekem furcsa volt, hogy napközben a hőm fent volt, ezt megéreztem rendesen. A másik meg az, hogy nekem nagyon érzékeny volt a hasam alja, gondolom a méhem miatt. Mikor hozzáértem, vagy lehajoltam. Semmi más, és nem hinném, hogy lett volna bármilyen szúrkálás. Pár napja éreztem én is,meg érzékeny volt a hasam alja is, de az elmúlt. A hőm lent van, tehát babára sem gyanakodhatok, habár vettem tesztet, mert nekem nagyon sokat késik már.
Esetleg feltennéd a görbéd? Nekem is behúzta az ovut, ami már közel 3 hete volt.
Esély az mindig van rá. Megy ugye egy petesejt is 24 óráig életképes, még lehet, épp elcsípték a gyors katonák, valamivel nagyobb esélyed lenne fiúra ;)
Ha a görbét felrakod, megnézem, de nem vagyok nagy görbeszakértő. A hőmérőzésbe belejátszhat ez az-viszonyításnak jó, meg arra, hogy megismerd a ciklusod, a testedet, szerintem.
Nekem volt alhasi szúrkálódásom, de inkább a nemvárt előtti napokban. :) Korainak korainak tartom ez alapján a tiédet, de azt is meglehetne magyarázni egy akár még korábbi tüszőrepedéssel. Az a baj, hogy a nemvárt napjáig semmi nem biztos, sem a teszt, sem a tünetek, de én szurkolok Neked nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!