Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esély van rá, hogy...

Mennyi esély van rá, hogy első hónapban összejön a baba? A héten kezdünk bele párommal a baba projektbe.

Figyelt kérdés

3 évig fogamzásgátlót szedtem, július elején hagytam abba.

Így fél év szünet után kezdünk bele.

Elkezdtem szedni október óta a folsavat, illetve a hónap elejétől már az Elveit plust is.

2-3 naponta szedem, amelyik nap nem veszem be az elevitet, azokon a napokon szedem a folsavat külön.

2016. jan. 4. 17:04
 1/4 A kérdező kommentje:
Persze ha összejön a baba akkor már mindennap fogom szedni az Elveitet.
2016. jan. 4. 17:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
15-20% az esély minden hónapban, ha jókor vagytok együtt és egyik félnél sincs semmilyen eü. akadály. Átlagosan fél év próbálkozásra azért lehet számítani, ne legyenek irreális elvárásaid.
2016. jan. 4. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Pont ma egy éve fogant meg a fiunk és előtte karácsonykor döntöttük el. 19-én már nem jött meg.

Nem lehet előre tudni de mindegyik hónap esély. :)

2016. jan. 4. 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:

50%: vagy igen, vagy nem.

De miért nem szeded az elevitet minden nap?

2016. jan. 5. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!