Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedves tapasztalt kismamik! A...

Kedves tapasztalt kismamik! A hetedik hét második felében járok és lassan három hete megállás nélkül hányok. Ez napi 15-20 alkalmat jelent, már 5 kilót fogytam, az orvosom szerint ez belefér. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2016. jan. 22. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:
uh..az durva. én 6+5 vagyok, most kezdek émelyegni napi szinten. a lányommal egyszer sem hánytam...a fogyás nem sok szerintem (van barátnőm aki szintén sokat hányt és ennyit fogyott, de a magzatot nem nagyon érintette). Viszont szerintem durva ennyiszer hányni. ez nem számít vészes hányásnak??..de hát ha az orvos szerint normális akkor normális
2016. jan. 22. 13:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy a terhesvitamintól?

Amikor én nem terhesen Supradint szedtem (példa csak), egyből kihánytam, akármit ettem előtte-utána.

2016. jan. 22. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Szegényke :( hat ez bizony nagyon sok :( de ettől függetlenül nem hiszem,hiogy baj lenne ez! Gondolom amit eszel,az egybol ki is jon. De azert egyel..sok gyümölcs ,zöldség .

En ma vagyok 8 hetes,tegnap hánytam először,de csak egyszer. (Az is eleg volt 😪)

Viszont azt mondjak ,aki hány,annak tuti fia lesz. Nem tudom,ez igaz e,vagy csak "babona". :)

En alapból vekony vagyok,48-9kg es ha annyit hanynek mint te,nem lenne jo azt hiszem nekem.

Remelem lassan jobb lesz,es elmulik! :)

2016. jan. 22. 13:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, 50 kilóról indultam, most 45 vagyok, szerintem ez már nem okés... Terhesvitamint nem szedek, sok zöldséget-gyümölcsöt eszem, persze alig marad bennem valami.
2016. jan. 22. 14:05
 5/6 anonim ***** válasza:
2016. jan. 22. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Babona, hogy fia lesz annak, aki sokat hány. Ismerősöm 14 hétig reggel-este hányt, lánya lett. A csúcsos hasról is megmondták már, hogy babona. Van, akinek ilyen, van, akinek olyan.

Én tuti addig mennék, amíg valaki nem segít rajtam valahogy, nem bírnám ki, hogy hetekig naponta ennyiszer hányjak. Majd akkor mondja a doki, hogy normális, ha ő lesz ilyen helyzetben...

2016. jan. 22. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!