1,5 - 2 hét késés? Belefér? Részleteket írom.
Halihó!
Általában 27-35 naposak a ciklusaim, 5-6 napos vérzésekkel. Októberben csak 4 napig tartott (ami nálam furcsa), ekkor 26 napos ciklus után jött meg, kicsit kevesebb is volt, de ez nálam nagyon rövid idő. Most (nov. 19-én) 44. nap után jött meg, legalább másfél hetes késéssel. Csak pár napos enyhe görcsök előzték meg, illetve tegnap reggel és este is egy erősebb (hozzá tartozik, hogy nem túlságosan megerőltető, de fizikai munkát végzek/végeztem tegnap is). Mennyisége most is kevesebbnek tűnik.
Nem gondolom, hogy baba van a dologban, de kicsit motoszkál a "mi van, ha mégis" érzés. Nem is tervezzük a párommal (de ettől függetlenül örülnénk neki).
Mivel a munkája miatt eléggé elfoglalt, így havi egyszer, ha együtt tudunk lenni (ez most november 1-2. -ára esett, októberben nem emlékszem), mindig megszakítással.
Tesztet nem vettem, mert csak a napokban ötlött fel bennem a gondolat, így inkább a véleményetekre lennék kíváncsi.
Egyáltalán van köztetek, aki így járt és + tesztelt?
Érdemes csinálnom egy tesztet, vagy felesleges?
Ha valami nem érthető, válaszolok!
Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!