Tapasztalt ovutesztelők, mit gondoltok?
Kb 10 perccel ezelőtt csináltam egy ovutesztet, mivel kisbabát szeretnénk. Szerintetek pozitív, vagy még erősödnie kell a csíknak? Köszönöm
Sziasztok! Teszteltem ma is :) Szerintetek, akkor a tegnapi teszt tuti pozinak mondható? Ma már jóval halványabb a csík, sőt a tegnap esti is halványabb. Tegnap napközben lett a legerősebb. Este fájt jobb oldalt a hasam, remélem a petém érett meg :D Csatolok egy képet :) A legerősebb a napközbeni teszt, az első kettő az esti és reggeli. :)
Ebben a honapban meglepően nekem is csak ennyire pirosodott ki a tesztcsik és csak 1 napon és én is kettőt lőttem el egyet délután,egyet este és az esti már halványodott.
Szerintem valami gyenge érzékenységű tesztek vannak most a piacon ,mert nekem eddig sokkal sötétebb volt a pozitiv és 3 napon át tartott.
Első és harmadik nap volt ilyen erősségő ,de a második nap sokkal sötétebb tesztcsikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!