Tapasztalt ovu figyelők! Ovuláció jeleit hány nappal előtte "kell" tapasztalnom?
Figyelt kérdés
Tegnapi napon éreztem a bal petefészkemben ilyen kellemetlen kis érzést, de csakis leülésnél és felállásnál. Naptár szerint viszont holnap "lesz" ovum. A kérdésem, hogy ez előtte 1-2 nappal van, vagy esetleg aznap meg is történhet az ovuláció, ha másnap már nincs ilyen érzésem? És ha mindig csak a bal petefészkemben érzem, az baj lehet? Ráadásul nem is minden hónapban.2016. márc. 22. 09:57
1/2 anonim válasza:
Szia! Az ovuláció 1-5 napig jár tünettel. Ez idő tájt egy nap a kilokodes. Szoval nekem majdnem egy hétig ilyen tüneteim vannak.😊 Amikor a legjobban fáj akkor van tuszorepedes....
nem baj ha csak az egyik fáj mindig, nekem általában a bal szokott fajni. Viszont a hónapban rácáfolt😄
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nálam nem szoktak lenni ilyen típikus ovu fájdalmak. Nem figyelném, talán észre se venném. 1 olyan nap van, amikor tényleg olyan hirtelen leülésnél olyan kellemetlen érzés. De akkor az peteérés lehet még csak. Ma vagyok a 15. ciklusnapomon, a kalkulátor mára írta az ovulációt. De minimális tojásfehérje nyák meg a 12. nap reggelén volt. És ma egy pillanatra egy olyan fájdalmat éreztem a bal petefészkem környékén. 2-3 másodpercig tartott, mintha befeszült volna erősen. Ez lehetett a kilökődés talán?
2016. márc. 24. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!