Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha kislányt szeretnénk akkor...

Ha kislányt szeretnénk akkor már ma ne legyünk inkább együtt? Bejöhet az ha ovu előtt 2-3 nappal vagyunk együtt?

Figyelt kérdés

Sok mindent olvastam erről de jobban érdekelne,hogy nektek bejött-e ha ezzel próbálkoztatok!?

ma volt egy pici vérzésem tényleg minimális és a hasam alja is nagyon fáj!3-4 napja lent van a hőm és ma ugrott reggel 2 tizedet akkor gondolom ma hajnalban vagy most hajnalban meg lesz az ovu.Akkor inkább ma már ne legyünk együtt?Ha sikerülne és kisfiú lenne sem lenne semmi baj de ha vannak ilyen trükkök akkor próbálkozunk!Már van egy kis legényünk és ezért szeretnénk kislányt!Legutóbb vasárnap este voltunk együtt!

2016. márc. 15. 19:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem keress fel egy jósnőt mert csak az tudna pontos felvilágosítást adni hogy mikor kamatyoljatok ha lényt akartok.
2016. márc. 15. 19:20
 2/18 A kérdező kommentje:

Válasz sem vagy méltó!!!!!!!!!!!

Minek írsz ha paraszt vagy!!!!!!!Ilyen választ adni csak agy beteg ember tud!!!!!NE ÍRJ TÖBBET!!!!!!!!!!

2016. márc. 15. 19:22
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

ugye az van, hogy a lányok életképesebbek ebből a szempontból, ők 3-5 napig is életképesek lehetnek, míg a fiúk csak 2-3 napig, de ők meg gyorsabbak. tehát afiúk megelőzik a lányokat, kivétel ha már ott állnak a csajok napok óta :)

mi 5 nappal a peteérés előtt voltunk együtt, fiút várok :D

2016. márc. 15. 19:29
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Csak az esélyeket lehet eltolni egyik irányba, attól még nem létezik biztos módszer (csak a mesterséges megtermékenyítés előtt szétválogatni). Íme a hozzá a szakirodalom:

[link]

2016. márc. 15. 19:45
 5/18 anonim ***** válasza:
5%
Ha ennyire fontos, akkor ne legyetek együtt. Azt még csak-csak megértem, hogy a párok a gyereknemzés miatt időzítetten vannak együtt. De ez már túlzás ne haragudj. A házas életetek minden mozzanatát ennek fogjátok alárendelni, amíg nem jön össze egy kislány? Nem lennék a.férjed helyében.
2016. márc. 15. 20:03
 6/18 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem ennyi ésszel egyáltalán ne szaporodj!
2016. márc. 15. 21:37
 7/18 anonim ***** válasza:
72%

Mért van az hogy valaki kérdez normálisan valamit!? Egy ember elkezdi a parasztkodást...a többi birka meg folytatja????

Egyébként a fiúk gyorsabbak de kevesebbet élnek.. a lányok lassabbak de tovább élnek úgy kb 2-3 napot bírnak. De ezzel az a baj hogy függ a párodtól is vagy a hüvely ph.tól stb stb...50-50% hogy bejön. Sok sikert!

2016. márc. 15. 22:28
 8/18 anonim ***** válasza:
49%
Ha 50 százalék, hogy bejön, akkor pont azt jelenti, hogy baromság az egész, hiszen vagy úgy lesz vagy nem. Ekkora esélye akkor is van, ha csak simán szexel. Ezért baromság a kérdés. Te meg itt megjátszod, hogy normálisan válaszolsz...
2016. márc. 15. 23:20
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem se szaporodj :)
2016. márc. 15. 23:57
 10/18 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ez annyira lutri. Nyilván tudományosan megállapították, hogy a fiúk gyorsabban mozognak, a lányok meg tovább élnek, de tényleg annyi mindennek kell együtt jól müködnie hogy egyáltalán baba legyen, hogy ha ezeket az esélyeket még aztal is csökkentjük hogy mondjuk pont a peteérés napján nem vagyunk együtt mert lányt akarunk, csökkentjük a megtermékenyítés esélyét! Elméletileg így van, gyakorlatilag bármi befolyásollhatja a baba nemét. Mi mindig peteéréskor voltuk együtt, sőt a peteérés hetén minden nap, nehogy lecsússzunk róla, van 1 lányunk, 1 fiumk és 1 kislány pocakban.
2016. márc. 16. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!