Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha kislányt szeretnénk akkor...

Ha kislányt szeretnénk akkor már ma ne legyünk inkább együtt? Bejöhet az ha ovu előtt 2-3 nappal vagyunk együtt?

Figyelt kérdés

Sok mindent olvastam erről de jobban érdekelne,hogy nektek bejött-e ha ezzel próbálkoztatok!?

ma volt egy pici vérzésem tényleg minimális és a hasam alja is nagyon fáj!3-4 napja lent van a hőm és ma ugrott reggel 2 tizedet akkor gondolom ma hajnalban vagy most hajnalban meg lesz az ovu.Akkor inkább ma már ne legyünk együtt?Ha sikerülne és kisfiú lenne sem lenne semmi baj de ha vannak ilyen trükkök akkor próbálkozunk!Már van egy kis legényünk és ezért szeretnénk kislányt!Legutóbb vasárnap este voltunk együtt!

2016. márc. 15. 19:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
A meglévő purdét is add inkább árvaházba. Ilyen értelmi szintű szülő mellett életveszélyben van szerencsétlen.
2016. márc. 16. 07:12
 12/18 A kérdező kommentje:
Az egy két normális választ köszönöm!A többieknek pedig nincs mondani valóm!!A válaszaitokkal csak magatokat minősítitek le!Vad barmok!ja és nem kell a gyermekemet ebbe belevonni és írni róla minden félét!Nem purgyék meg ilyenek hanem egy csoda szép kisfiú!Nektek milyen lenn ha egy kérdés miatt elhordanák mindenek a gyermekeiteket?????????????
2016. márc. 16. 08:34
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem a gyerekedet hordták itt le hanem téged. Szerencsétlent csak sajnálják.
2016. márc. 16. 08:36
 14/18 anonim válasza:
100%
Nem értem én se miért kell így leszólni az embert. Csak egy kérdést tesz fel itt az ember nem írja le az életét, hogy mit miért... Nekünk is van egy csodaszép kisfiúnk, akit nem cserélnénk le 5 lányért sem, most szeretnénk neki kistesót. Örülnénk egy hugicának, én is utána olvastam a témának, de látszólag nincs erre "recept", így mi rábízzuk a természetre, jöjjön aki jönni akar, mi tárt karokkal fogjuk fogadni :) Szóval kedves kérdező én megértelek, és ettől még nem vagyunk mi rossz szülők és szerintem a gyermekeinket sem kell senkinek sajnálnia!!! Sok szerencsét és jó egészséget kívánok!
2016. márc. 16. 11:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Van, aki nálad kevésbé tolerálja az ostoba embereket.
2016. márc. 16. 16:04
 16/18 anonim válasza:
Én ebbe nem mennék bele... Néha az az érzésem ide azok jönnek akiknek jól esik merő rosszindulatból vagy unalomból vagy mindkettőből, ismeretlenül sértegetni másokat, és jól megmondani a "tutit"! Szánalmas!!!
2016. márc. 16. 16:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó valaszolóval. Azért mert normalis választ adok..így lepontozni. Vicc.
2016. márc. 16. 16:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Sajnos borzalmasan megszaporodtak az ilyen megmondó emberek ezen az oldalon. Valaki kérdez egy tök egyértelmű kérdést, kiforgatják és mindenképp be akarják bizonyítani hogy ök a nagyokosak! Nem tudom mire jó ez de sajnos elveszítette ez az oldal a valódi funkcióját. Már nem mer az ember még névtelenül sem kérdezni mert jónnek a "jobbnál jobb " kommentek...
2016. márc. 16. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!