Nem értem, hogy most mi van?
Figyelt kérdés
Ciklusom 28 naposak!! A ciklusom 11 -12 napján mensiszerű görcsem voltak, melleim érzékenyek voltak és a petefészkeim szúrkáltak! folyásom volt de nem sok! Aztán a ciklusom 17. napján bő nyúlós és tojásfehérje színű folyásom volt de csak annyi volt mellé még hogy érzékenyek voltak a melleim!
2-szer lehetett peteérésem??
2016. márc. 29. 11:54
1/1 anonim válasza:
Lehet, vagy nekem normalisan igy szokott lenni ha egyszer van. 29 napos a ciklusom, uh-al neztek mar tobb hónapban, altalaban 16. napon van pé-m. 12-15 napon szurkál a petefeszkem körül, plusz allandoan fel vagyok fujodva aztan par nap nyugi van, majd 17-18 napon megint faj a hasam, addigra mar meg szokott repedni a tuszom. A mellem 14-20. napig faj rendszeresen meg mensi előtt 1-2 nappal. Ha nem clostyznak nekem ez igy van mindig. (ha clostyznak akkor altalaban 13-14. nap megvan a pé-m es sokkal jobban faj a ciklus eleje)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!