Van esély a teherbeesésre?
Figyelt kérdés
A párommal meghoztuk a döntést, hogy babát szeretnénk. A menstruációm előtti 6. és 7.-dik napon (okt.22-23) is együtt voltunk védekezés nélkül. 2 nappal ezelőtt kellett volna megjönnie a menstruációmnak (okt.29), de még semmi. Lehetséges, hogy ilyen hamar teherbe estem?
(Tudom, hogy nagyon ritka, ha valaki ovulacio mentes napokon esik teherbe.)
(U.i. Ma azt is álmodtam, hogy terhes vagyok) 😄
tegnap 15:22
1/4 anonim válasza:
Nem ritka, hanem kizárt, hogy ovulációmentes napon essen valaki teherbe, de talán értem mire gondolsz. Az ovuláció után eltelik azért 11-16 nap jó esetben, mire megjön a menstruáció. Ha annál rövidebb a luteális fázisod, az általában nem jelent jót. A leírásodból nem derült ki mikor van az ovulációd, de nagy valószínűséggel jóval korábban, mint a menstruáció előtti 6-7 nap. Ha akkor volt az ovulációd, akkor meg nem 2 napja kellett volna megjönnie, hanem majd csak napok múlva van itt az ideje. Ha korábban volt az ovulációd, és azon a napon vagy előtte nem voltatok együtt védekezés nélkül, akkor fizikai képtelenség, hogy teherbe estél.
2/4 anonim válasza:
Nagyon komolytalan ez a hozzáállás...
Ha védekezés nélkül szexelsz, lehetsz terhes. Bármikor. Ez azért csak megvan. Ilyen egyszerű amúgy az egész. A többire meg a teszt a válasz, nem a Gyakori.
3/4 anonim válasza:
Szia! Esély mindig van rá, de biztosat csak egy teszt mond.
4/4 A kérdező kommentje:
A menstruációm kb 31-32 naponta jön meg, ovulációm utoljára okt.15-én volt, ami jóval az együttlét előtt volt. Ezért is gondoltam, hogy nagyon pici az esélye, hogy első alkalomra és főleg ennyivel az ovulacio után össze jöjjön a baba. De csak reménykedem, hogy mégis, ha nem akkor próbálkozunk tovább, jobb időkben
ma 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!