Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Én 38 vagyok, a párom 37.5...

Én 38 vagyok, a párom 37.5 még nem kezdtünk el próbálkozni. Mennyi esély van arra hogy a páromnak gyereke legyen? Az interneten rengeteget lehet olvasni hogy 30-35 után esélytelen. Első gyerek lenne.

Figyelt kérdés

aug. 8. 17:08
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
87%
Akkor nosza mielőbb. Nem esélytelen.
aug. 8. 17:09
 2/34 anonim ***** válasza:
86%
Mire vártok?
aug. 8. 17:10
 3/34 A kérdező kommentje:

Magyarul nem túl sanszos már? Valami reális választ várok.

'Mire vártok'...tapsra mire?

aug. 8. 17:11
 4/34 anonim ***** válasza:
84%
Sokáig nem húznám már az időt, de azért nem lehetetlen.
aug. 8. 17:11
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy esélytelen. Nekem minden doki azt mondta 40éves koromtól, hogy á, ebben a korban max.lombik. 2x estem teherbe egy év alatt(az első sajnos, vetélés lett), a másodikat 1-2 héten belül megszülöm 42,5 évesen. A terhesgondozáson nem egy és nem két hasonló korúval találkoztam.
aug. 8. 17:12
 6/34 anonim ***** válasza:
87%

“Mennyi esély van arra hogy a páromnak gyereke legyen?”

Es arra mennyi, hogy neked legyen gyereked? Bar ha kozosen tervezitek, a helyesen feltett kerdes az lenne, hogy ‘nekunk legyen gyerekunk’.

aug. 8. 17:12
 7/34 anonim ***** válasza:
96%
Milyen reális választ szeretnél mégis? Nem lát senki belétek, nem tudhatjuk milyen fizikai állapotban vagytok és mennyire vagytok kompatibilisek (genetikailag). Az életkor egy dolog, bár az sem nektek kedvez már, de nem redukálja 0-ra az esélyeket. Ha szeretnétek saját gyereket, akkor hajrá, próbálkozzatok. Előre nem tudom minek keseregni az esélyeken.
aug. 8. 17:14
 8/34 anonim ***** válasza:
79%

Esélye elég sok van, az egyetlen probléma a kora miatt esetleg néhány genetika hiba lehet, de ezt terheseknél eleve tesztelik 30 fölött.

Sok ismerös lett terhet 35 fölött, a húgom 38 és 41 évesen esett teherbe, mindkét terhessége problémamentes volt, a gyerekek egészségesek, az öcsém sógornöje 36 évesen szült, több munkatárs 35-40 között, szóval ez nem gond egyáltalán.

A terhesgondozáson a 35 alattiak vannak kisebbségben, ma a legtöbb böven 30 fölött van, mire egyáltalán szóba jöhet egy gyerek.

Sok sikert!

aug. 8. 17:26
 9/34 anonim ***** válasza:
93%

35 évesen kezdtük. 37 évesen szültem (első lombikból).

Egyéni, hogy kinek milyen nehéz teherbe esnie ennyi idősen. Van akinek simán megy, van akinek el kell engednie vagy más alternatívát találni. Ami biztos, hogy a statisztika ellenetek dolgozik.

aug. 8. 17:27
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Egyéntől függ, de elvileg nincs akadálya. Azt, hogy esélytelen, nem lehet kijelenteni, sőt. Mármint a kor magában nem kizáró tényező.

De sokáig már nem kellene várni, ha akartok egyáltalán gyereket.

(40 évesen most várom az első, és valószínűleg egyetlen, gyerekünket. Több év próbálkozás után, de csak összejött.

aug. 8. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!