Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Én 38 vagyok, a párom 37.5...

Én 38 vagyok, a párom 37.5 még nem kezdtünk el próbálkozni. Mennyi esély van arra hogy a páromnak gyereke legyen? Az interneten rengeteget lehet olvasni hogy 30-35 után esélytelen. Első gyerek lenne.

Figyelt kérdés

aug. 8. 17:08
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Hát nem túl bíztató amiket írtok. Kábé esélytelen nekünk. Lehet fiatalabb nőt kellene keresnem helyette?
aug. 9. 05:39
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Na tipik troll megint :D 90%ban azt írják simán sikerült 40 évesen is, erre beírsz egy ilyet… Mivel fiatalon is lehet valaki meddő, sztem 2 fiatalabbat keress, biztos ami biztos
aug. 9. 06:00
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, sajnos nem értelmi képességekhez kötött a szaporodás, úgyhogy neked is van esélyed.
aug. 9. 08:00
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Na, jó, baszki, azt nem mondtad, hogy troll vagy. Igen, mivel mindenki azt írta, hogy simán lehet gyereke, ebből az következik, hogy nem lehet neki, tehát fiatalabbat kéne keresni.

Inkább neki kéne olyan pasit keresni, aki rendelkezik legalább 2 agysejttel. Bár, szerencsére a gyerekek az anyjuktól öröklik az intelligenciát, a tököm se küzdene egy ilyen sült bolonddal.

aug. 9. 08:43
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

😡😡😡 az olvastál ki a válaszokból amit hallani akartál. Nem szereted ezt a nőt, "vén cselédnek" tartod már, ráuntál, kell ok, hogy miért dobod.

22-el egyet értek egyszerre többet keress, hátha valakamelyik teherbe esik, az nyer aki hamarabb 😅

Sok szerencsét! 🧔‍♀️🧌 Troll bácsi!

aug. 9. 10:52
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
25 szerintem ezt a részét túlgondolod, valószínű a kérdés kiírója még nőt se látott közelről, csak unatkozik és azt gondolta vicces lesz. Csak azt az egyet felejti el, hogy az elméletben szereplő 38 éves pasi ugyanúgy lehet meddő, mint a vele majdnem egykorú párja, akkor meg aztán kereshet egy háremnyi 20 évest is, akkor se lesz gyereke
aug. 9. 10:59
 27/34 anonim ***** válasza:
85%
26-os igazad van, túlgondoltam 25-ös vagyok, de amikor olvastam a válaszát begurultam. Én őszintén írtam neki az elején.
aug. 9. 11:05
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
27 megértelek, pont ez jutott eszembe, hogy egy csomóan próbálnak segíteni meg tanácsot adni, erre kiderül, hogy csak valami hülyegyerek szórakozik
aug. 9. 11:12
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség az, hogy lehetetlen.
aug. 9. 11:41
 30/34 A kérdező kommentje:

Mitől lennék hülyegyerek ha látom az esélyeket? Ő is könnyebben esik teherbe egy 20on éves Chadtől mint tőlem. Mindkettőnk esélyét javítom ha offolom és fiatalabb kancát keresek reprodukcióra.

38F incel

aug. 9. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!