Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gabriel teszt , szellemcsík?

Gabriel teszt , szellemcsík?

Figyelt kérdés

A patikában csak ez az egy teszt volt jelenleg elérhető , utána olvastam elég sok véleményt erről a tesztről , sajnos a kép sem adja vissza teljesen, de remelem látható amire gondolok , sokszor olvastam szellemcsíkról de még sosem láttam, viszont ennél a tesztnél olvastam hogy sokszor szellemcsíkos , időn belül kb 1,5 perc után ki is jött , de élőben sem tudom eldönteni hogy szürkés vagy rózsaszínes , ha ti is látjátok amire gondolok akkor ez lenne a szellemcsík ?

[link]

tegnap 21:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Bocs, de ez egy negatív teszt. Sehol semmi.
tegnap 21:10
 2/12 anonim ***** válasza:
42%

Ilyenkor nagyon fontos info, hogy hanyadik napon járhatsz.

Késésnél pl. ebben én nem reménykednék, bár mintha látnék "valamit".

tegnap 21:12
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Hol tartasz a ciklusban? Késik már? Akkor ez sajnos nem túl biztató. Ha még előtte vagy, akkor mindenképp ismételj 2 nap múlva, mert még lehet belőle pozitív. Igazából volt már 4 terhességem, de szellemcsíkkal én még nem találkoztam. Ami negatív volt, azon nem volt semmi. Mondjuk nekem pont a Gabriel nem mutatta ki a terhességet, pedig már az elmaradt menstruáció utáni napon voltam.
tegnap 21:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Az a probléma hogy az én ciklusom eléggé összevissza. Az elmúlt másfél évben 28-33 napokra jön meg, ma tartok a ciklus 28. napján , ez volt az első éles hónapunk a babaprojektben (nem görcsösen próbálkozunk csak nem védekezünk) és a férjemnek a bevásárlás után hazafele eszébe jutott hogy ott egy patika menjünk vegyünk egy tesztet , szóval én eddig csak teljesen hómező negatívot láttam életem során vagy full pozitívat ezért is kérdeztem , hogy most ilyenkor ez csak száradasi vagy szellemcsík vagy akármi , őszintén szólva hatalmas csoda lenne ha elsőre sikerülne a baba
tegnap 21:24
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat Nektek😊
tegnap 21:25
 6/12 anonim válasza:
50%

Az enyém ilyen volt 10 DPO-n:

[link]

Azóta eltelt pár nap és természetesen a nemvárton is bőven túl vagyok, így én egy picit bátorítanálak 🥰

tegnap 21:36
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
Ez totál negatív.
tegnap 21:39
 8/12 A kérdező kommentje:
Én is tisztában vagyok vele hogy ez nem egy pozitív teszt, csak kiváncsi voltam hogy az a kis valami e a szellemcsík amit már annyiszor olvastam itt 🙂
tegnap 21:44
 9/12 anonim válasza:
100%
6-os vagyok, szelemcsík az a reagens lenne. Én azt gondolom, legyen bármilyen halvány is egy teszt, ha van színe, általában rózsaszín, akkor ott van “valaki”. De persze ilyenkor kimutathat kémiait is! Ha holnap tesztelnél, lehet jobban látszódna!
tegnap 21:47
 10/12 A kérdező kommentje:

6os neked gratulálok 🥰

A tiéden még a képen is sokkal rózsaszínesebb a csík , úgyhogy én nem sok reményt fűzök az első hónaphoz 😃 csak tényleg érdekelt hogy vajon ez mi lehet, ha addig nem jön meg akkor majd a 33. napon tesztelek , eddig annál hosszabb ciklusom még nem volt , szóval szerintem azt megvárom

tegnap 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!