Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gabriel teszt , szellemcsík?

Gabriel teszt , szellemcsík?

Figyelt kérdés

A patikában csak ez az egy teszt volt jelenleg elérhető , utána olvastam elég sok véleményt erről a tesztről , sajnos a kép sem adja vissza teljesen, de remelem látható amire gondolok , sokszor olvastam szellemcsíkról de még sosem láttam, viszont ennél a tesztnél olvastam hogy sokszor szellemcsíkos , időn belül kb 1,5 perc után ki is jött , de élőben sem tudom eldönteni hogy szürkés vagy rózsaszínes , ha ti is látjátok amire gondolok akkor ez lenne a szellemcsík ?

[link]

okt. 31. 21:07
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Hétfőn volt a nagyon pici rozsaszines pecseteles , és ezt a tesztet csütörtökön csináltam de ez 25ös , szóval akkor tényleg lehet valami 😀
nov. 1. 20:35
 22/31 anonim ***** válasza:
Utolsó és 15-os vagyok! Én ebben majdnem biztos vagyok :) Ugye tesztelsz holnap? 😍
nov. 1. 20:39
 23/31 A kérdező kommentje:
Holnap sajnos nem tudok mert nincs több teszt itthon és én sehova sem tudok elindulni reggel pisilés nélkül 😅😂 holnap veszek és akkor vasárnap reggel megcsinálom , aztán meglátjuk 😊 (bár én valahogy nem érzek semmilyen furcsa dolgot amit arra utalna , hogy valaki készülődik idebent)
nov. 1. 20:46
 24/31 anonim ***** válasza:
Irigylem a türelmed 😂😂 Engem megszivatott ez a pisi dolog… Kiderult nekem a delutani vizeletbol sokkal erosebb eredmeny szuletik! Akkor vasárnap várom a teszted, drukkolok :)
nov. 1. 21:18
 25/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
nov. 1. 21:22
 26/31 A kérdező kommentje:
Végülis csináltam most este egyet , xepil 10est , azon is kb egy láthatatlan csík jött ki , szóval szerintem a tesztek nem szeretik az én vizeletemet 😂de valamire mégis iszonyatosan halványan reagál , de ez biztosan nem terhesség
nov. 2. 20:12
 27/31 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Tudom nem kellett volna szetszedni de annyira karcos volt az a kis műanyag ablak és nem tudtam hogy csak egy karc árnyéka vagy sem. De a lényeg hogy ebben a hónapban nincs baba

nov. 2. 20:17
 28/31 anonim ***** válasza:
A gabriel 25-ös teszt. Ha az két nappal ezelőtt halvány pozi lett volna, akkor ma a 10es x-epil egyértelmű lett volna. Sajnos itt bizony nincs most terhesség.
nov. 2. 20:33
 29/31 A kérdező kommentje:
A mensinek sincs semmilyen jele , szóval egyre nagyobb esélyt látok arra hogy eddig kitolodott most a peteeres , ahogy olvastam nagy ritkán az LH hormonra is tudnak tesztek reagálni , ha 15-16 körül jön meg akkor szinte biztos hogy ovulacios vérzés volt illetve a Gábriel az lh-ra reagálhatott
nov. 2. 20:37
 30/31 anonim ***** válasza:
Még az is lehet. Bár azért hirtelen ilyen hosszúra is ritkán nyúlik a ciklus úgy, hogy még pé is legyen. Minden esetre mielőbbi sikert nektek :)
nov. 2. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!