Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gabriel teszt , szellemcsík?

Gabriel teszt , szellemcsík?

Figyelt kérdés

A patikában csak ez az egy teszt volt jelenleg elérhető , utána olvastam elég sok véleményt erről a tesztről , sajnos a kép sem adja vissza teljesen, de remelem látható amire gondolok , sokszor olvastam szellemcsíkról de még sosem láttam, viszont ennél a tesztnél olvastam hogy sokszor szellemcsíkos , időn belül kb 1,5 perc után ki is jött , de élőben sem tudom eldönteni hogy szürkés vagy rózsaszínes , ha ti is látjátok amire gondolok akkor ez lenne a szellemcsík ?

[link]

tegnap 21:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A szellemcsík az a reagens helye ami fehéren látszik. Az az igazság, ha az ember csak mensi elmaradása után tesztelne, nem lenne soha kétség. Neked az elmúlt fél év leghosszabb ciklusát kell figyelembe venned, tehát 33 napos ciklussal kell számolj. Ez a teszt valóban negatívnak tűnik...aki már csinált vagy 100 tesztet az már még a pisit nem ért teszten is látja a csíkot, egyszerűen tudjuk hol kell keresni.

Egy a lényeg, ha te csíknak látod élőbe, akkor két nap múlva már fotón is egyértelmű csíknak kell lennie. És az is fontos, hogy ugyan olyan tesztet használj, azt lehet összehasonlítani. Ez egy 25-ös teszt ami a 33 napos ciklusod esetén 28. Napon nem ideális, tehát még akár lehet pozi teszted is pár nap múlva.

Ismételj megint gabriel teszttel, ha ezen amit látsz csík, akkor a következőn egyértelmű kell legyen. Ha az is ilyen, mintha talán jellegű lesz, akkor nem vagy terhes.

tegnap 21:50
 12/12 A kérdező kommentje:
11es köszönöm a válaszod , én még annyi tesztet nem csináltam , első baba lenne , talán 17-18 évesen csináltam egyszer az teljesen negatív , pozitívat is csak családtagoknál láttam meg képeken, tenyleg ez csak az első hónap és a férjem volt nagyon izgatott azért is csináltam meg, ráadásul este bár órákig nem voltam mosdoban a bevásárló körút miatt, szóval még bármi lehet, legalább ilyet is láttunk és legközelebb tudjuk hogy ilyen is létezik a teszteken
tegnap 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!