Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gabriel teszt , szellemcsík?

Gabriel teszt , szellemcsík?

Figyelt kérdés

A patikában csak ez az egy teszt volt jelenleg elérhető , utána olvastam elég sok véleményt erről a tesztről , sajnos a kép sem adja vissza teljesen, de remelem látható amire gondolok , sokszor olvastam szellemcsíkról de még sosem láttam, viszont ennél a tesztnél olvastam hogy sokszor szellemcsíkos , időn belül kb 1,5 perc után ki is jött , de élőben sem tudom eldönteni hogy szürkés vagy rózsaszínes , ha ti is látjátok amire gondolok akkor ez lenne a szellemcsík ?

[link]

okt. 31. 21:07
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

A szellemcsík az a reagens helye ami fehéren látszik. Az az igazság, ha az ember csak mensi elmaradása után tesztelne, nem lenne soha kétség. Neked az elmúlt fél év leghosszabb ciklusát kell figyelembe venned, tehát 33 napos ciklussal kell számolj. Ez a teszt valóban negatívnak tűnik...aki már csinált vagy 100 tesztet az már még a pisit nem ért teszten is látja a csíkot, egyszerűen tudjuk hol kell keresni.

Egy a lényeg, ha te csíknak látod élőbe, akkor két nap múlva már fotón is egyértelmű csíknak kell lennie. És az is fontos, hogy ugyan olyan tesztet használj, azt lehet összehasonlítani. Ez egy 25-ös teszt ami a 33 napos ciklusod esetén 28. Napon nem ideális, tehát még akár lehet pozi teszted is pár nap múlva.

Ismételj megint gabriel teszttel, ha ezen amit látsz csík, akkor a következőn egyértelmű kell legyen. Ha az is ilyen, mintha talán jellegű lesz, akkor nem vagy terhes.

okt. 31. 21:50
 12/31 A kérdező kommentje:
11es köszönöm a válaszod , én még annyi tesztet nem csináltam , első baba lenne , talán 17-18 évesen csináltam egyszer az teljesen negatív , pozitívat is csak családtagoknál láttam meg képeken, tenyleg ez csak az első hónap és a férjem volt nagyon izgatott azért is csináltam meg, ráadásul este bár órákig nem voltam mosdoban a bevásárló körút miatt, szóval még bármi lehet, legalább ilyet is láttunk és legközelebb tudjuk hogy ilyen is létezik a teszteken
okt. 31. 21:55
 13/31 anonim ***** válasza:
Valamit nagyon halványan azért látni. Ismételd meg egy másik márkájú teszttel.
nov. 1. 12:25
 14/31 anonim ***** válasza:

Most mondanám, hogy nézd meg Predictorral, de az nagyon silány lett. Van az X-epilnek uj 10-es tesztje azzal érdemes, nekem ilyen volt Predi és X-epil 10 Dpo-n:

[link]

nov. 1. 12:31
 15/31 anonim ***** válasza:

14 vagyok valamiért nem töltötte fel, itt van másképp.

[link]

nov. 1. 12:35
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy ugyanilyen Gabriel tesztem valahol elrakva emlékbe, 7 éves a lányom. Én látom,amit látsz, az enyém is ilyen volt, alig hittem. 😅
nov. 1. 15:03
 17/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a válaszokat 😊

Meg akartam várni a 33. napot viszont feltűnően nincs mellfajdalom illetve érzékenység most szóval simán előfordulhat hogy még később fog megjönni ebben a hónapban , nekem minden hónapban kegyetlen peteeres és a mensi közötti időben a mellfajdalom most viszont semmi, viszont ami fura , hogy hétfőn vagy kedden volt valami rozsaszines pecsetelesem és olvastam hogy akár ovulációs verzes is lehet , szóval esélyes hogy még csak most volt/van peteeresem. Úgyhogy én ezt a hónapot teljesen nem értem hogy mi történik 😃

nov. 1. 16:49
 18/31 anonim ***** válasza:

#15 - Nekem még most sem fáj a mellem, és első gyerkőccel sem fájt! Ha már a pecsételést is említetted… 8 és 9 dpo-n barnaztam, amit már akkor tudtam, hogy nem lehetett más miatt, csak az, hogy baba van! Menses előtt 1 nappal szokott, de akkor nem jött ki a magek, hiszen a nemvárt még jóval odébb volt!

Én a helyedben tesztelnék holnap 10-es teszttel, már mutatni fogja ha van babó ;)

nov. 1. 20:15
 19/31 A kérdező kommentje:
Az utolsó két aktus amiből lehetne az október 18 és 19 , ezután munka miatt elutazott a férjem és csak tegnapelőtt jött haza , viszont azokból már szerintem mutatnia kellett volna rendesen. Most így azért amiket írtátok utána néztem ezeknek a dolgoknak is és ez alapján már tuti mutatnia kene nem ennyire “láthatatlanul”
nov. 1. 20:20
 20/31 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy mikor voltatok együtt, egy másik pedig, hogy mikor volt ovulációd! Lehetett Neked 21.-én is ovud, ;) Nekünk pl 10-ei együttlétből 12-ei ovulációból fogant :) Tételezzük fel, hogy kedden volt a beágyazódásod, onnan 2-3 nap mire a legerzékenyebb teszt bármit is mutat! Szóval sztem stimmelnek a dátumok ;)
nov. 1. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!