Gabriel teszt , szellemcsík?
A patikában csak ez az egy teszt volt jelenleg elérhető , utána olvastam elég sok véleményt erről a tesztről , sajnos a kép sem adja vissza teljesen, de remelem látható amire gondolok , sokszor olvastam szellemcsíkról de még sosem láttam, viszont ennél a tesztnél olvastam hogy sokszor szellemcsíkos , időn belül kb 1,5 perc után ki is jött , de élőben sem tudom eldönteni hogy szürkés vagy rózsaszínes , ha ti is látjátok amire gondolok akkor ez lenne a szellemcsík ?
A szellemcsík az a reagens helye ami fehéren látszik. Az az igazság, ha az ember csak mensi elmaradása után tesztelne, nem lenne soha kétség. Neked az elmúlt fél év leghosszabb ciklusát kell figyelembe venned, tehát 33 napos ciklussal kell számolj. Ez a teszt valóban negatívnak tűnik...aki már csinált vagy 100 tesztet az már még a pisit nem ért teszten is látja a csíkot, egyszerűen tudjuk hol kell keresni.
Egy a lényeg, ha te csíknak látod élőbe, akkor két nap múlva már fotón is egyértelmű csíknak kell lennie. És az is fontos, hogy ugyan olyan tesztet használj, azt lehet összehasonlítani. Ez egy 25-ös teszt ami a 33 napos ciklusod esetén 28. Napon nem ideális, tehát még akár lehet pozi teszted is pár nap múlva.
Ismételj megint gabriel teszttel, ha ezen amit látsz csík, akkor a következőn egyértelmű kell legyen. Ha az is ilyen, mintha talán jellegű lesz, akkor nem vagy terhes.
Most mondanám, hogy nézd meg Predictorral, de az nagyon silány lett. Van az X-epilnek uj 10-es tesztje azzal érdemes, nekem ilyen volt Predi és X-epil 10 Dpo-n:
14 vagyok valamiért nem töltötte fel, itt van másképp.
Köszönöm nektek a válaszokat 😊
Meg akartam várni a 33. napot viszont feltűnően nincs mellfajdalom illetve érzékenység most szóval simán előfordulhat hogy még később fog megjönni ebben a hónapban , nekem minden hónapban kegyetlen peteeres és a mensi közötti időben a mellfajdalom most viszont semmi, viszont ami fura , hogy hétfőn vagy kedden volt valami rozsaszines pecsetelesem és olvastam hogy akár ovulációs verzes is lehet , szóval esélyes hogy még csak most volt/van peteeresem. Úgyhogy én ezt a hónapot teljesen nem értem hogy mi történik 😃
#15 - Nekem még most sem fáj a mellem, és első gyerkőccel sem fájt! Ha már a pecsételést is említetted… 8 és 9 dpo-n barnaztam, amit már akkor tudtam, hogy nem lehetett más miatt, csak az, hogy baba van! Menses előtt 1 nappal szokott, de akkor nem jött ki a magek, hiszen a nemvárt még jóval odébb volt!
Én a helyedben tesztelnék holnap 10-es teszttel, már mutatni fogja ha van babó ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!