Ez trifázisos görbének számít, vagy az nem ilyen? Próbáltam már itt az oldalon megtekineteni párat, de nem tudom megnyitni őket. Köszönöm ha segítesz.
Szépen emelkedett, volt ovud, tök jó ez a görbe! Sajnos sokszor nem jelent semmit a trifázisos görbe sem, utólag lehet igazolni többnyire hőmérőzéssel, vagy ha több hónapja csinálod, akkor láthatsz eltéréseket egy nemterhes es terhes görbében. Kíváncsi vagyok, sikerült-e, nemvárt napján tesztelve már valószínű biztos lesz az eredmény. Drukkolok!
Addig is, nekem sajnos az a tapasztalatom, hogy ebben az utolsó pár napban simán leeshet még a hő, akkor szinte biztosan nincs terhesség. Kívánom, hogy neked ne így legyen! :)
Az Lh csúcsom az 24.-én volt. (15.ciklusnap),abból gondoltam, hogy ott lehetett ovu is mert este rózsaszínes tojásos nyákom volt törléskor. (elnézést kérek hogy így írtam), másnap meg negatív Lh teszt.
A ciklusom átlag 27 napos és 14.nap van ovum álltalában. Eddig nem volt még ilyen görbém, így kicsit ideges is voltam miatta, nem e hormon gond lehet, de aztán olvastam, hogy lehet trifázisos görbe is akár. Valóban, tényleg trifázisos?
Nem élem bele magam,de, mint sokunk reménykedem én is.
Az LH csúcs (innen 24-36 óra a kilöködés) és a nyák sem feltétlen jelent tüszőrepedést, és onnantól kb. 12 óráig életképes a petesejt. Bocsi, hogy most elmesélem az én sztorim. Pl: nekem legutóbb 10. napon már szúrt a jobb felem és volt termékeny nyákom mégis csak a 16. napon repedt a tüszőm, mert akkor irgalmatlanul fájt és utólag is igazolta a ciklushosszom, ami 30 nap lett, tehát 14 napos normál luteálissal. Nekem sajnos cisztáim vannak, a doki szerint nem PCO, nem írt fel rá semmit, azt mondta egyek rendesen, meg próbáljak meg fogyni. Több hosszabb ciklusom volt idén, szóval annyira nem okés a helyzet, de még nem adtuk fel, hogy így is lehet baba meddőségi kivizsgálás nélkül. Amúgy spéci vérvételen is voltam, semmi sem igazolt semmit, bár 2 értékem is határon volt... :P Ha nem sikerülne, akkor februárban újra vérvétel, stb. 1 hónap múlva megyek éves szűrésre.
Remélem Nektek hamarabb összejön, én már mindenféle vélt/valós jelet odaképzelek mensi előtt, tudom, milyen idegőrlő. Leginkább elvileg az segít, ha ovu előtt vagytok együtt sokat és akkor már sorbaállnak a kis katonák :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!