Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a teszt pozitív? Vagy ez...

Ez a teszt pozitív? Vagy ez minek számít? Ma kellett volna megjönnie.

Figyelt kérdés
[link]
jún. 24. 19:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég halvány, de pozitív. Holnap/holnapután ismételd meg, hogy erősödik vagy halványodik-e.
jún. 24. 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Eddig biztató. Pár nap múlva tesztelj újra, hogy erősödik-e!🙂
jún. 24. 19:54
 3/10 babyboom567 ***** válasza:
100%
Ez pozitív, terhes vagy.
jún. 24. 21:07
 4/10 anonim ***** válasza:
39%

Ez a teszt pozitív.

Egy teszt nem teszt.

Ugyan ezzel a fajtával ismételd meg rá két napra. Ha erősödött, akkor minden ok és leghamarabb 2 hét múlva mehetsz dokihoz. Ha türelmes típus vagy és nem vérzel, akkor ráérsz 3 hét múlva is.

jún. 25. 07:26
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Egy teszt nem teszt.

Ez hülyeség

Nekem ugyanilyen halvány volt a tesztem, nem teszteltem többet.

Azt mondták a nagyokosok itt, hogy nem vagyok terhes, ez csak "szellemcsik" .

Négy hét után mentem orvoshoz,

Ma már 3 éves a szellemcsikom 😆

jún. 25. 08:18
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

Az egy teszt nem tesztre nem azt értettem, hogy nem terhes a kérdező... írtam is, hogy pozitív a tesztje.

Csupán saját tapasztalatom miatt írtam, hogy nem árt a biztonság... nekem ugyanis pár nap alatt kiderült, hogy nem erősödnek a tesztek és gond lehet... és bizony figyelni kellett nem e méhen kívüli. És bizony 5 hétig még vérvételekre kellett járjak mire elvetéltem. Ha nem tesztelek és nem tudok róla, sokként ért volna a vetélés fájdalma...mert uh-n se láttak semmit csak a vetélés napján.

Nem baj az, ha az ember tájékozott.

Tény, hogy lehet csak én vagyok mániákusan óvatos, van már egy gyermekem aki szintén nehezen jött össze, nála is több tesztet csináltam és engem megnyugtatott, hogy igen, erősödik a teszt.

Előtte is volt egy veszteségem még, na ott pofánvágott a valóság...3 hétig nagy vidám voltam majd uh-n nem fejlődött.

Azért is a sok teszt, ha az elején tudom gond van, nem élem bele magam és nem esik annyira rosszul a lelkemnek. Itt is ez volt...3 nap remény majd a teszt alapján már tudtam is, hagyjuk...az más kérdés, hog még 5 hét volt mire vége lett.

Nyilván aki lelkileg erős és türelmes és akit egyáltalán nem érdekel hogyan működik a teste meg ez az egész az el lő egy tesztet aztán lesz ami lesz.

Nem rosszindulatból írtam, hogy egy teszt nem teszt, csupán segítő szándékkal, mert kirakta a kérdést és bizonytalan, pedig a vak is látja, hogy két csíkos a tesztje. Aki bizonytalan úgy is csinál még vagy 10 tesztet.

Illetve létezik hibás teszt is...ezért egy ellenőrzés mindig hasznos és megnyugtató.

jún. 25. 09:42
 7/10 babyboom567 ***** válasza:
41%

DE, ez az egy teszt, egy pozitív teszt.Pont.Az én ilyen egyetlen pozitív tesztem 7,5 éves, és bent játszik a szobába.És tudom,tudom, itt maga a sátán aki hamar meg dokinoz, de én kb 5 hetesen voltam, súlyos hasi műtét,és vetéléselőzménnyel,orvosi kérésre.Hogy minél hamarabb kiderüljön,hogy méhen belül van e a terhesség.Mert pont elég volt elveszíteni a petefészkek 95%-át ciszta miatt,ha 1 petevezetőt is elveszítettem volna, akkor kb az esélyeim a nullával lettek volna egyenlőek még lombikkal is.

A hcg tesztnek nem feladata a hcg MENNYISÉGÉT mérni, csak a JELENLÉTÉT.Aki mennyiséget akar menjen vérvételre.

jún. 25. 09:44
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

6, nekem a "szellemcsikom"előtt volt egy missed abom

Pont ezért nem idegesitettem magam azzal, hogy tesztelek ész nélkül az erősségét nézegetve.

De mindenki más, aki akar teszteljen akár naponta is, de felesleges

jún. 25. 10:02
 9/10 anonim ***** válasza:
81%

Egyertelmuen pozitiv.

Nemvart utan 1 nappal pont ilyenem volt, aztan szep lassan erosodott, 1 het utan mar teljesen eross 2 csik lett

jún. 25. 12:58
 10/10 anonim ***** válasza:
47%
Na mi van veled kerdezo?
jún. 26. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!