Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Parom alacsony spermaszama...

Parom alacsony spermaszama mellett lehetek terhes?

Figyelt kérdés
7m/ml konc. ossz.: 35m, 80% mozgo, abbol 70% gyorsan. 3% normal morfologia. Gyogyszert szedtem regebben, Abbahagytam, aztan nem jott a baba, megneztek a paromat, ez lett az eredménye, viszont most az élet úgy hozta, hogy ha menne sem akarjuk azonnal munkahely valtas miatt. Szedjem ujra a gyógyszeremet vagy totál felesleges ilyen eredmenyek mellett.
2016. márc. 29. 10:25
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

16-nak gratu, 19-nek kitartást. eljön a mi idon is. :) elobb kocsiban vtam, nem tudtam kifejteni ezeket. Nalunk egy vizsgálat volt. Rohadtul kikakadtunk rajta, elkepzelesunk sincs mi az oka. 30 alattiak vagyunk nem dohanyzunk, rendszeresen sportolunk, nem iszunk stb. Eleinte nekem sem volt teljesen jo mindenem a bogyó abbahagyása utan, de azt megoldottuk az orvosommal es lekopogom jo par honapja tankonyvi időpontban van legalabb egy érett petem. Sot volt, hogy ketto is volt, de szamomra ez nem meglepo mert anyukamek is ikrek. A ciklusom halalpontos. Nagyon bizom benne, hogy egyszercsak összejön, de most talan jobb is ha nem ezzel leszek par hónapig elfoglalva, mert kezdtem belecsuszni ebbe a mokuskerekbe. A melohely váltást reg tervezem, mert a szakmamban szerettem vna mindig is elhelyezkedni, de csak tavaly ev vegen sikerult a nyelvvizsgám, igy eddig erre nem volt lehetőségem. Ma igy egesz du. ezen gondolkoztam, hogy védekeztek, ne védekeztek, de ugy döntöttem nem fogok. Remelem a paromon segitenek a vitaminok vagy ha az nem akkor legalabb a kontrollon kiderul miert vagyunk ilyen roppant szerencsétlenek. A remeny hal meg utoljára.. kb sose értettem, hogy ha valaki az elovaladektol terhes lehet akkor tobb millio spermatol mas miert nem. (gondolom, az az elovaladek nem "csak" elovaladek)

Na mindegy is. Majd hozza a sors, amig meg nem mondott semmi okosabbat a doki, addig nem vetek magunkra keresztet.

2016. márc. 29. 18:15
 22/24 anonim ***** válasza:
90%
Hormonvizsgálatra nem küldték el a párodat? Mi most épp annak az eredményére várunk. 18-as voltam. :)
2016. márc. 29. 18:34
 23/24 A kérdező kommentje:

kapott egy lapot amin rajta volt az eredménye a diagnózis meg h kontroll melle tollal odairta a doki hogy hormon, uh, meg meg valamit (asszem azt hogy megnézik a herek homersekletet csak ez latinul volt es amikor megkaptuk akkor leforditottam)

es adott egy időpontot, hogy na ekkor menjen vissza 5 nap onmegtartoztatas utan. es ennyi, semmi egyeb beutalot nem adtak neki. fel is idegesített, hogy miert nem adott beutalot legalabb a laborra, es ha ott lettem volna nekem tuti eszembe jutott vissza, de az ember szegeny sokkot kapott eppen es nem kérdezett semmit csak hazakullogott. mondtam neki, h menjunk el egy maganorvoshoz de azt mondta varjuk ki mit csinalnak vele a kontrollon (kb. 2 het múlva lesz amugy. Ha menni fog a szokasos tb által finanszírozott szerencsetlenkedes akkor megyunk a maganba.

2016. márc. 29. 19:27
 24/24 A kérdező kommentje:
Addig meg persze lecseréltük a szük gatyakat, meg tobb zöldséget eszünk, semmi ülőfürdő, vettünk vitaminokat meg maca vibe-t aztan majd latjuk mit dob a gep. Mennyi idő amugy a hormon? kb,mint a noi? nekem az olyan 3-4 nap volt kiveve egy vizsgálat, de mar nem emlékszem melyik volt az de az volt vagy 1 honap.
2016. márc. 29. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!