Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Parom alacsony spermaszama...

Parom alacsony spermaszama mellett lehetek terhes?

Figyelt kérdés
7m/ml konc. ossz.: 35m, 80% mozgo, abbol 70% gyorsan. 3% normal morfologia. Gyogyszert szedtem regebben, Abbahagytam, aztan nem jott a baba, megneztek a paromat, ez lett az eredménye, viszont most az élet úgy hozta, hogy ha menne sem akarjuk azonnal munkahely valtas miatt. Szedjem ujra a gyógyszeremet vagy totál felesleges ilyen eredmenyek mellett.
2016. márc. 29. 10:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%
Igen, addig míg nem akartok babázni, védekezzetek. Nem arról van szó, hogy egyáltalán nincs spermája, tehát lehet, hogy lassabban, de teherbe eshetsz.
2016. márc. 29. 11:07
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. márc. 29. 11:08
 13/24 anonim ***** válasza:
67%
Én nem szedném, ha jönni akar, jöjjön elv szerint. Ha egyszer babát akarok, akkor semmi nem tántorít el, pillanatnyi nehézségek sem. Egy éve sikertelenek vagyunk, ha most engem vagy a férjemet kirúgnának, akkor sem hagynánk abba a próbálkozást
2016. márc. 29. 11:25
 14/24 A kérdező kommentje:

Ebben is van igazsag. Na majd meg alszom ra parat. A bogyot ugyis csak jovoheten kellene kezdenem. Nalatok kiderult mar mi az oka, hogy varat magara a baba? Mi is nagyjabol 1 evnel vagyunk (picit tobb).

Tul vagyunk mar par vizsgalaton legalabbis reszemrol.

2016. márc. 29. 11:40
 15/24 anonim ***** válasza:
90%
Ha babat akartok, de csak kesobb, en nem szednek a helyedben semmit, boldog kennek, h termeszetes uton, raadasul gyorsan sikerult a baba!
2016. márc. 29. 13:40
 16/24 anonim ***** válasza:
93%

Az 1-esen kiakadtam!!! Vérlázító! Nekünk még ilyen eredmenyunk sincs, mint nektek. Szabályosan 1-1 élő spermank van. Mit mondtak erre az orvosok?? Azt hogy egy babához egy is elég!

Nem állítom, hogy olcsó volt, azt se, hogy könnyű... De kettő babat varunk 😍 és még annyit, hogy mindig az a "jobbik" eset amikor csak a ffi oldalon van a gond. A baba a női szervezetben fejlődik!

A te eredmenyed én nem tudom értékelni, mert a miénk olyan kevés volt, hogy szamtanilag nem merültem bele jobban. Mindenképpen kérd ki a nőgyógyászod javaslatát. Nekünk ő ajánlott intézetet!

2016. márc. 29. 13:51
 17/24 anonim ***** válasza:
68%
Az előző vagyok, a masik kérdésedre pedig azt mondom, hogy mi sem számítunk teljesen meddőnek. Tehát védekezzetek, ha meg nem aktuális!
2016. márc. 29. 13:54
 18/24 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk is nagyon rossz a párom eredménye, bár konkrétat még nem tudunk, mert vannak hátra kivizsgálások, de kb. 9m/ml-ből 20 % mozgó, ennyi, amit eddig mondtak. Papír még nincs a kezünkben. A párom dokija szerint nagyon kicsi az esély rá, hogy sikerüljön természetes úton, de amíg nem jutunk előrébb, addig nincs más lehetőségünk, mint a kicsi esélyben bízni, tehát mi természetesen nem védekezünk, hisz a kis esély is esély :)

Én a helyedben valami "hormonbarátabb" fogamzásgátlást választanék :)

2016. márc. 29. 13:57
 19/24 anonim ***** válasza:
Nálunk váltakozó volt az eredmény, egyszer 6M össz. spermaszám volt, máskor 20M össz., a legtöbb 36M össz. volt, de minket egyből lombikra küldtek, még inszemünk sem volt, mert azt mondták ezzel nem fogok az életbe teherbe esni spontán. Hát nem is estem. Még lombikkal sem amúgy.
2016. márc. 29. 16:10
 20/24 A kérdező kommentje:
koszi szepen mindenkinek!
2016. márc. 29. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!