Parom alacsony spermaszama mellett lehetek terhes?
Ebben is van igazsag. Na majd meg alszom ra parat. A bogyot ugyis csak jovoheten kellene kezdenem. Nalatok kiderult mar mi az oka, hogy varat magara a baba? Mi is nagyjabol 1 evnel vagyunk (picit tobb).
Tul vagyunk mar par vizsgalaton legalabbis reszemrol.
Az 1-esen kiakadtam!!! Vérlázító! Nekünk még ilyen eredmenyunk sincs, mint nektek. Szabályosan 1-1 élő spermank van. Mit mondtak erre az orvosok?? Azt hogy egy babához egy is elég!
Nem állítom, hogy olcsó volt, azt se, hogy könnyű... De kettő babat varunk 😍 és még annyit, hogy mindig az a "jobbik" eset amikor csak a ffi oldalon van a gond. A baba a női szervezetben fejlődik!
A te eredmenyed én nem tudom értékelni, mert a miénk olyan kevés volt, hogy szamtanilag nem merültem bele jobban. Mindenképpen kérd ki a nőgyógyászod javaslatát. Nekünk ő ajánlott intézetet!
Szia! Nálunk is nagyon rossz a párom eredménye, bár konkrétat még nem tudunk, mert vannak hátra kivizsgálások, de kb. 9m/ml-ből 20 % mozgó, ennyi, amit eddig mondtak. Papír még nincs a kezünkben. A párom dokija szerint nagyon kicsi az esély rá, hogy sikerüljön természetes úton, de amíg nem jutunk előrébb, addig nincs más lehetőségünk, mint a kicsi esélyben bízni, tehát mi természetesen nem védekezünk, hisz a kis esély is esély :)
Én a helyedben valami "hormonbarátabb" fogamzásgátlást választanék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!