Parom alacsony spermaszama mellett lehetek terhes?
Igen,de azért más pasi is rásegíthet,és a párodnak nem kell megtudni,legalább lesz egy kis sikerélménye. :)
22/N
uhh...ez azért durva, 1-es.... :o
remélem, csak poénból írtad....
Nem,nem poénból írtam!
A párod boldog lenne,hogy van egy saját fia és együtt örülnétek neki. Az eredete...nos a végeredmény számít nem? Vagy jobb lenne egy donoros lombik?
Persze, biztos boldog lenne, ha nem a sajátját neveli abban a hitben, hogy a sajátja....ha ehhez még párosul az is, hogy egyáltalán nem hasonlít rá, esetleg hasonlít a "postásra", szerintem tuti a lebukás....és utána? ott marad egyedül a kérdező egy jogosan köpködő ex-el...
Én nem értek ezekhez a sperma adatokhoz, abban nem tudok érdemben nyilatkozni, de ha annyira rossz az eredmény, hogy természetes úton nem foganhat, akkor is inkább a lombik, hogy saját gyerekét nevelje az apuka. Ha meg annyira rossz, hogy úgy sem megy, joga van tudni, dönteni arról, hogy szeretne-e donortól vagy örökbe fogadott gyermeket nevelni...szerintem....de ez az én véleményem, nem muszáj megfogadni, de én biztos nem tennék ilyesmit...
Milyen donoros lombikról beszélsz, tudatlanka?:)
Mi 1M-s spermaszámmal mentünk lombikra és elsőre sikerült, pedig a férjemnek OAT szindrómája van, azaz sem mennyiségre, sem alakra, sem mozgázra nem jók a spermiumai. De t elég, ha egy db van, ami egészséges.
Gyönyörű kék szemű, szőke hajú kislányunk van, csupa tűz elevenség, mosoly. A második babánk is lombikkal lesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!