Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A gyakorlatban hogyan oldottát...

A gyakorlatban hogyan oldottátok meg a hőmérőzést?

Figyelt kérdés

Rögtön ébredés után, lehetőleg még ágyban, hüvelyben kell mérni, mint tudjuk.

Namármost, életem párja ott fekszik mellettem, nem visz rá a lélek, hogy az ő jelenlétében ügyködjek a takaró alatt a csipogós hőmérővel... Még nekem is röhejes kissé az ügy, de ha férfi lennék, végképp nem lennék kíváncsi az efféle kulisszatitkokra.

Vagy a csáberőtök megóvása érdekében kiszaladtok vécére, és ott méritek? Ennyit a "még ágyban" kitételről?

Ráadásul én az óracsörgés előtt rendszeresen felébredek és félálomban kitámolygok pl. kiengedni a macskát, persze a hőmérőzés csak utólag szokott eszembe jutni...

Más is ütközött hasonló problémákba, vagy csak én vagyok extrém béna? Hogy oldottátok meg?

2016. márc. 28. 18:48
1 2
 1/12 Bella169 ***** válasza:

Szájban nyelv alatt is lehet mérni. Én ott mértem. A férjemnek nem volt vele semmi gondja.

Csak akkor jó a mérés, ha nem kellsz fel. Ébredés után, még felkelés elött nyugalmi állapotban kell mérni.

2016. márc. 28. 18:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Nyelv alatt mértem, félálomban egyszerűbbnek tűnt.

Felkelni nem szabad, szigorúan, ahogy kinyitod a szemedet, mérni kell. Macska, pisilés, holdtölte ráér.

Viszont ha ezen múlt volna, hogy megmarad-e a csáberőm a férjemnek, háááát.... Fog még sokkal rosszabbakat is látni szülés közben...

2016. márc. 28. 19:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Nyelv alatt mérek,ébredés után azonnal. A hőmérőm a párnám alatt lapul. A csipogásra nem ébred fel a párom. A hüvelyben méréstől én tartózkodom.
2016. márc. 28. 19:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Én most akarok neki állni. Azért csak akarok, mert mindig elfelejtem, felkelés után jut eszembe. Ma már szólt a férjem is, de neki is akkor jutott eszébe, amikor kiértem a WC-re. Ha a csáberőm ilyeneken múlna... Terhesen ő kente két napig az aranyeremet, mert nem tudtam a kezeimet hátra tenni, valami ideg begyulladt (szerencsére két napig nem volt nagy dolgom), az intimtornát vele gyakoroltam, most meg nyár óta szinte folyamatosan menstruálok, vér nélkül már lassan nem ismer fel p.ncit, ahogy mondta. Egyáltalán nem hatja meg, ha paplan alatt hőmérőzök.
2016. márc. 28. 19:42
 5/12 anonim ***** válasza:

Az elso honapban en is szajban mertem, de azutan valtottam huvelyi meresre, hogy kiprobaljam es sokkal szebb lett a gorbem, igy maradtam ott. Pedig en sem vagyok erte odaig...

De ettol meg kilrobalhatod szajban, sokaknal mukodik, nem tudom, hogy nalam miert nem volt jo.

En nem kelek fel, nem mozgok elotte semmit, egybol merek, ahogy kinyitom a szemem.

A ferjem kb semmit nem vesz belole eszre soha, mert en is az ebreszto elott kelek magamtol, o olyankor meg javaban alszik. A te ferjed ebren van mar olyankor?

De amugy takaro alatt, sotetben ugysem latna mit csinalsz. Ha igen, akkor meg elmondod neki.

Nem gondolom, hogy ez ciki, vagy titok, nyilvan o is tud rola, hogy gyereket akartok. Elmagyarazod neki, hogy figyelni szeretned a ciklusodat es ott a legpontosabb a meres. Ennyi.

2016. márc. 28. 19:51
 6/12 anonim ***** válasza:

én még csak ezen az oldalon olvastam olyat, hogy hüvelyben mérnek, egyébként nyelv alatt kell.

nem is tudom, hüvelyben pontos eredményt mutatni?

mondjuk ha neked kellemetlen a férjed előtt hőt mérni akkor ovutesztezz mondjuk, ahogy leírod, úgy semmi értelme :)

2016. márc. 28. 19:54
 7/12 anonim ***** válasza:

Hüvelyben, szájban (nyelv alatt középen!) 5 perc, végbélben is lehet, ott 3 perc is elég.

Viszont a csipogós hőmérőt felejtsd el.

Vegyél egy analóg hőmérőt (ha van békebeli higanyos, az a legjobb!)

Nem szabad kikelni, minimum 6 órát kell aludni és az utolsó 3 órában nem szabad kimenni.

Így lesz megbízható a görbéd.

Én legalább 6 évig mértem, a férjemnek semmi baja nem volt ezzel, észre sem vette, aludt általában.

Én mindig szájban mértem.

2016. márc. 28. 20:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Ja és próbálgathatod a mérési helyeket, de egy cikluson belül ne válts, mert nem biztos hogy ugyanolyan hőt mérsz majd.

A görbénél meg csak az számít, hogy minden nap azonos helyen időben legyen a mérés.

2016. márc. 28. 20:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Jaj,cuki vagy, de a csáberő nem ezen mulik. Meg aztán olyan helyzetekben fog latni a ferjed terhesseg, szules es gyermekágy alatt, hogy el sem tudid te még azt képzelni.:D
2016. márc. 28. 21:45
 10/12 A kérdező kommentje:

Miben más az analóg hőmérő, mint a digitális?

Ha nyelv alatt is lehet, az egyszerűsíti a helyzetet, csak nekem a dokim a hüvelyben való mérést hangsúlyozta. Sebaj.

A csáberő meg, nos... lesz ez még így se, tudom, de ez egyéni dolog, hogy kit mennyire frusztrál. Mi ebből a szempontból tartózkodóbbak vagyunk, pláne a reggeli kávé előtt. :)

2016. márc. 29. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!