E, D vagy terhes vitamin?
Figyelt kérdés
Melyik vitamin szedésérol hallottatok azt, hogy a legjobban növeli a teherbeeses lehetőséget? Várom a tapasztalatokat.😊2016. márc. 26. 17:30
11/12 anonim válasza:
A spártai vitamin ez volt: [link]
Ebben van E,cink,halolaj,b komlex es minden mas amit olvastam h segíti a fogamzást. Emelett 1000 C vitamint szedtem es inifoloc port ittam 2 hónapig.
Az E vitamint valóban kúra formájában lehet szedni!
Én egy hónapig szedtem csak ezeket, aztán kiderult, hogy vegre sikerult es baba van. De lombikos vagyok. A 2.hónaptól csak C 1500, femibion, B komplex két Naponta szedem es magne b6 3*1et. Mi kettő évig vártunk babara. Hogy miben segített ez a vitamin kúrám nem tudjuk meg soha, de tény, hogy most sikerült! A spártai vitamint párom is szedte. Sok sikert!
12/12 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Sokan mondják ha elkezdik szedni még abban a hónapban segít 😊
2016. márc. 28. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!