E, D vagy terhes vitamin?
Figyelt kérdés
Melyik vitamin szedésérol hallottatok azt, hogy a legjobban növeli a teherbeeses lehetőséget? Várom a tapasztalatokat.😊2016. márc. 26. 17:30
1/12 anonim válasza:
Én mindet szedtem (C és E-vitamint ovu után pár nappal abbahagytam), plusz vasat, mert sokan mondták, hogy a vashiány is oka lehet annak, ha nem sikerül. Így egyből sikerült, addig fél évig nem.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! De miert fontos ovu előtt abbahagyni? Kistesit szeretnénk, a kislányom aki 5 éves minket is megvaratot. Sok helyen dicsérik, csak kivancsi vagyok ezért vagyok kíváncsi a velemyekre.
2016. márc. 26. 18:22
3/12 A kérdező kommentje:
Bocsi a szoismetlesert! Telorol irtam😊 vagyis a terhes vitamin mellett még az egyeb fent felsoroltakat is?
2016. márc. 26. 18:29
4/12 anonim válasza:
Én a Spártai multi vitamint szedtem! Minden benne van. Eleinte megvettem külön, de ez gazdaságosabb. Tasakokban vannak napokra a tabletták. Keress rá!
5/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ő lenne az? [link] Ti mennyit vártatok a babara?
2016. márc. 26. 19:27
6/12 anonim válasza:
1-es vagyok, én azért hagytam abba ovu után pár nappal. mert olvastam több helyen is, hogy nagy mennyiségben szívrendellenességet okoz a babánál, persze nem tudom, igaz lehet-e, de azóta nem szedek külön vitaminokat, csak a folsavat, vasat, néha d vitamint és a terhesvitamint. E vitamin a nyálkahártyának a vastagításához kellett, mert így is 7mm-es nyálkahártyával sikerült a baba. Persze nem kell így csinálnod, csak leírtam, hogy nekem így sikerült :)
7/12 A kérdező kommentje:
Kedves első! Ugy Hallottam az E vitaminnak sejtkepzo hatása is van A mehnyalkahartya vastagitasat illetoen kárt okozhatok a szedésével? Gondolok arra, hogy passz, hogy nekem milyen vastag😊
2016. márc. 26. 19:50
8/12 anonim válasza:
Szerintem nem, hiszen nekem is csak max 1 milit növelt rajta :) apuka is szedheti, neki a spermaszámát növeli :)
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem gondolom hogy artanek vele!😊 Igen azt Hallottam, hogy a Férfiakra is kedvező hatású. Van konkrét termék javaslatod vagy igazabol mindegy? Vitamin, vitamin
2016. márc. 26. 20:23
10/12 anonim válasza:
Teljesen mindegy, nekem megmaradt majdnem 200 db, mert véletlen 2x vettem, különbözőek, de szerintem semmi különbség a 2 között 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!