Vajon terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Decemberben voltunk együtt a párommal sajnos az óvszer "kilyukadt" amit későn vettünk észre csináltunk két tesztet negatívak lettek és meg is jött háromszor is rendesen de most mellkeményedésem kicsi hányingerem is van ma kicsit szédültem is. Terhes lehetek?2016. márc. 26. 12:11
2/7 anonim válasza:
Persze, hogy az vagy. Nem számít 100 teszt és sok hónap vérzés sem.
.
3/7 A kérdező kommentje:
Ja és amikor másodszorra megjött voltunk kismedencei ultrahangon ott sem mondták hogy magzatot látnának.
2016. márc. 26. 12:35
4/7 anonim válasza:
Legközelebb ne nőgyógyászhoz menj, inkább egy pszichiátert keress fel, szemmel láthatólag a fejedben vannak a problémák. Mondd, hányszor fogod még kiírni ugyanezt a kérdést és mégis milyen választ vársz? Menstuálsz rendesen, a tesztjeid negatívak, még az UH sem mutatott ki semmit, de Te terhességet vízionálsz? Tégy meg egy szívességet és ne akarjál szaporodni ennyi ésszel, hidd el, mindenki jobban jár.
5/7 A kérdező kommentje:
Te meg ne válaszolj akkor ha nem tudsz szépen írni és tartsd magadba mert én nem vagyok kíváncsi az ilyen tapló emberek sértő és okoskodó válaszára!
2016. márc. 26. 13:00
6/7 anonim válasza:
Szia. Decemberi együttlétből nem valószínű, szerintem kizárt!Persze, lehetsz terhes, de nem abból a bizonyos együttlétből. Szerintem menj el nőgyógyászhoz, ha baba van, már több, mint 12hetes lenne (dec.alkalomból), azt tuti látná. De persze az is lehet, h csak nemrég fogant, 3-4 hetes,azért nem mutatja a teszt...
7/7 anonim válasza:
Hanyszor irod meg ki? Menj el pszichiaterhez,mert te beteg vagy,nem terhes! Es igaza volt a szamodra "taplo" valaszolonak,jobban teszed,ha inkabb te nem szaporodsz! Szegeny gyereknek milyen sorsa lenne? Mar 3honapos terhes lennel a decemberibol! Ne idegesits mar! Meg egyszer ne irj ki kerdest,mert magadat egeted,h ennyire tudatlan,tanulatlan pszichiatriai eset vagy! Pfffuuuujjj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!