Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy terhes vagyok?

Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám hogy elkezdtem februárban a mensim 3. napjától szedni fogamzásgátlót, elvileg a biztonság kedvéért meg kell várni az egy hónapot, hogy hasson, de volt amikor elfelejtettem és 2 órával később vettem be , volt hogy késtem vele fél órát, órát, ahogy elmúlt az első levél után lefeküdtünk a barátommal, azóta szedtem a kövi levelet, viszont folyamatosan esti rosszulléteim vannak 3 napja, iszonyatosan hányingerem van, ugyan olyan mint az előző terhességemnél

Most vettem egy tesztet de nem tudom eldönteni hogy beázott, amit nem tudom hogy mert eső nem esett max véletlen rá ment egy pici, vagy terhességi csík??

[link]

2016. márc. 24. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél új tesztet.
2016. márc. 24. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez hibás, nem lehet rá alapozni, de egyébként nem hinném, hogy terhes lennél. Mellesleg ha elfelejtette bevenni, 9 óráig pótolhatod és nem lesz gond, és 2 levél között is védve vagy, ha előtte és utána minden nap bevetted. Nagyon minimális az esély terhességre.
2016. márc. 24. 19:14
 3/4 A kérdező kommentje:

[link]

Csináltam másikat, nem értem hogy miért ilyen?? ...

Lehet az lesz a legjobb ha reggel csinálok egy másik márkásat.

2016. márc. 24. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát, ezt a fajtát inkább hanyagold akkor, majd reggel másikkal kiróbálod és kiderül.
2016. márc. 24. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!