Lehet terhes a barátnőm ha gumi nélkül szexeltünk, de nem élveztem belé? (Nyilván tudok róla hogy igen, nem ez a konkrét kérdésem)
Tudom ez egy nyomorék kérdés, de légyszi aki válaszra méltatja próbáljon meg komoly válaszokat adni. A lényeg hogy lefeküdtünk, nem használtunk gumit, de nem is élveztem belé. (Ez volt mindkettőnknek az első alkalom.) Megcsinált két tesztet is, és egyik sem mutatja hogy terhes lenne. Ugyanakkor az a baj hogy nem jött meg neki mostmár 4 napja. (Amúgy 16 éves) Kicsit aggódok hogy most mi lesz. Mindketten úgy gondoljuk hogy nem terhes, de én azért érthető okokból aggódok.
A válaszaitokat előre is köszönöm. Légyszi tényleg komolyan válaszoljatok.
3 naponta csináljon egy tesztet, ha nem jön meg.
Olyan tüneteket keressen, hogy feszül-e nagyon a melle, reggel érez-e rosszullétet. Ha igen, akkor gyanús.
Legalább megtanultátok, hogy többet ne szexeljetek védekezés nélkül...
Kérdés, hogy a tesztet mikor csinálta, az együttléttől számítva hány napon belül. Ha min. 14 nappal aktus után, és negatív, akkor nagyjából megnyugodhattok.
Lehet terhes, korán teszttelt.
Ha koráb tesztel, csinálhat 100-at is, nem ér vele semmit.
Ha 5 napja széxeltetek gumi nélkül és úgy késik neki 4 napja,akkor nagyon melléfogtatok a teszteléssel...
De miért fáj felhúzni a gumit??? Szülni jobban fáj, 17 évesen gyereket nevelni meg végképp fájdalmas lesz...
"Amúgy elolvasta a tesztet nagyon alaposan, és úgy használta ahogy kell, szóval ebből nem lehet probléma. "
Ezt őszintén kétlem,akkor tudta volna,hogy mikor kap értékelhető választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!