Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhes a barátnőm ha...

Lehet terhes a barátnőm ha gumi nélkül szexeltünk, de nem élveztem belé? (Nyilván tudok róla hogy igen, nem ez a konkrét kérdésem)

Figyelt kérdés

Tudom ez egy nyomorék kérdés, de légyszi aki válaszra méltatja próbáljon meg komoly válaszokat adni. A lényeg hogy lefeküdtünk, nem használtunk gumit, de nem is élveztem belé. (Ez volt mindkettőnknek az első alkalom.) Megcsinált két tesztet is, és egyik sem mutatja hogy terhes lenne. Ugyanakkor az a baj hogy nem jött meg neki mostmár 4 napja. (Amúgy 16 éves) Kicsit aggódok hogy most mi lesz. Mindketten úgy gondoljuk hogy nem terhes, de én azért érthető okokból aggódok.

A válaszaitokat előre is köszönöm. Légyszi tényleg komolyan válaszoljatok.

2016. márc. 25. 11:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Első alkalom és nem védekeztek, gratulálok!

Amúgy, hogy érdemben is válaszoljak, nem valószínű, hogy terhes, de akár lehet is, ha minden pont összevág. Menstruáció első napján (amikor meg kellene jöjjön) akkor teszteljen!

Aggódni meg szex előtt kell, nem utána!

2016. márc. 25. 12:29
 12/18 anonim ***** válasza:
45%
Ezért nem támogatom, hogy kisgyerekek szexeljenek.
2016. márc. 25. 12:38
 13/18 A kérdező kommentje:

Annak aki értelmesen válaszolt annak köszönöm szépen. Aki pedig kioktatni akart annak válljék egészségére. Valóban felelőtlenek voltunk, de tanultunk az esetből én úgy gondolom. Szerencsére nincsen semmi baj, ez mostanra már teljesen biztos. A kisgyerek jelzőre pedig csak azt tudom mondani hogy relatív. Egy 16 éves pár már szerintem nem számít kisgyereknek. A válaszoló megint rátapintott a lényegre. Hogy az ilyenek miért nyitják ki a szájukat igazán nem értem...

Nade mindegy is. Aki érdemben megpróbált segíteni annak köszönöm szépen. Szép estét mindenkinek.

2016. márc. 25. 19:36
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért kisgyerekeztek le, mert a kisgyerekek felelőtlen magatartásával csináltatok egy olyan dolgot, amit igenis nagy felelősséggel kell csinálni.

Ameddig felelőtlen vagy, addig gyerek számba mész.

Igen, vannak akik felnőttként se vállalnak felelősséget, ők is gyerekek, egy bizonyos szinten.

Remélem tényleg tanultatok!

2016. márc. 25. 20:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Igazán megválaszolhatnád,hogy mennyi ideje volt az aktus,mert akkor érdemben tudnánk segíteni.
2016. márc. 25. 21:15
 16/18 A kérdező kommentje:
Mint azt említettem, megoldódott. Már semmi probléma, és köszönöm mindenkinek a segítséget. Erről a gyerek dologról pedig az a véleményem hogy még egy felnőtt is hoz gyakran elhamarkodott, megfontolatlan döntéseket, és el most az élet minden területére igaz. Véleményem szerint például hitelt felvenni is egy elhamarkodott, megfontolatlan döntés. Akkor mindenki aki hitelt vesz fel gyerek? Nem. Mindenki ugrik bele rossz dolgokba, és sajnos a legtöbb ember csak a maga kárán tanul. Ezek után egy életre megjegyzem hogy használjak gumit, mert nem akarom mégegyszer ezt a stresszt amit az utóbbi 2 hétben átéltem. Igen hibáztam. Igen tanultam belőlem és ennyi. Nem tudom hány éves vagy, de ha ez a véleményed a világról, akkor elég érdekes a világnézeted ugyanis a te szemedben minden ember gyerek. Kicsit gondolkozz el azon amiket mondasz, gondolj bele, hogy neked is vannak hibád, rossz döntéseid, ugyanakkor adott esetben nem tartod magad gyereknek. Továbbra is hangsúlyozom ez az ÉN véleményem. Ha neked mindenki gyerek, akkor mindenki gyerek nem akarom hogy miattam megváltozzon az életről alkotott alaposan átgondolt és megfontolt elméleted.
2016. márc. 25. 22:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha úgy érted a megoldódottat, hogy "megjött" neki, az nem minden esetben zárja ki a terhességet, de te tudod.

Hitelt felvenni pedig csak annak egyértelmű felelőtlenség, akinek a pénzügyi tudása, kultúrája nulla. Pl.: neked az lesz, hisz nem tudod, mit beszélsz. - egy közgazdász

2016. márc. 26. 06:19
 18/18 anonim ***** válasza:

Na álljunk meg egy pillanatra!

Én érdemben válaszoltam a kérdésedre, utána meg arra, miért kisgyerekeztek le- mert ezen húztad fel magad, nem értetted...

te szemedben minden ember gyerek- ezt hol írtam? :-S

Egyébként igen, vannak hibáim, nem mondtam, hogy nincsenek és persze, mindenki hibázik...én is, más is. De tegyünk különbséget a hibák és a felelőtlenségek között- mert van!

Hiába támadsz, rengeteg kamasszal van dolgom, nap mint nap, nemi nevelés foglalkozásokat is elég gyakran tartok...És amit megtanulnak az én "kamaszaim" foglalkozás végére, az az, hogy semmit nem kell elsietni, és MINDENÉRT felelőséget kell vállalni.

Igen, minden döntésünkért fizetünk, vagy így, vagy úgy...

Szívből remélem, hogy tényleg tanultatok és a szex nem egy jó kis játék számotokra.

2016. márc. 26. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!