Lehet terhes a barátnőm ha gumi nélkül szexeltünk, de nem élveztem belé? (Nyilván tudok róla hogy igen, nem ez a konkrét kérdésem)
Tudom ez egy nyomorék kérdés, de légyszi aki válaszra méltatja próbáljon meg komoly válaszokat adni. A lényeg hogy lefeküdtünk, nem használtunk gumit, de nem is élveztem belé. (Ez volt mindkettőnknek az első alkalom.) Megcsinált két tesztet is, és egyik sem mutatja hogy terhes lenne. Ugyanakkor az a baj hogy nem jött meg neki mostmár 4 napja. (Amúgy 16 éves) Kicsit aggódok hogy most mi lesz. Mindketten úgy gondoljuk hogy nem terhes, de én azért érthető okokból aggódok.
A válaszaitokat előre is köszönöm. Légyszi tényleg komolyan válaszoljatok.
Első alkalom és nem védekeztek, gratulálok!
Amúgy, hogy érdemben is válaszoljak, nem valószínű, hogy terhes, de akár lehet is, ha minden pont összevág. Menstruáció első napján (amikor meg kellene jöjjön) akkor teszteljen!
Aggódni meg szex előtt kell, nem utána!
Annak aki értelmesen válaszolt annak köszönöm szépen. Aki pedig kioktatni akart annak válljék egészségére. Valóban felelőtlenek voltunk, de tanultunk az esetből én úgy gondolom. Szerencsére nincsen semmi baj, ez mostanra már teljesen biztos. A kisgyerek jelzőre pedig csak azt tudom mondani hogy relatív. Egy 16 éves pár már szerintem nem számít kisgyereknek. A válaszoló megint rátapintott a lényegre. Hogy az ilyenek miért nyitják ki a szájukat igazán nem értem...
Nade mindegy is. Aki érdemben megpróbált segíteni annak köszönöm szépen. Szép estét mindenkinek.
Azért kisgyerekeztek le, mert a kisgyerekek felelőtlen magatartásával csináltatok egy olyan dolgot, amit igenis nagy felelősséggel kell csinálni.
Ameddig felelőtlen vagy, addig gyerek számba mész.
Igen, vannak akik felnőttként se vállalnak felelősséget, ők is gyerekek, egy bizonyos szinten.
Remélem tényleg tanultatok!
Ha úgy érted a megoldódottat, hogy "megjött" neki, az nem minden esetben zárja ki a terhességet, de te tudod.
Hitelt felvenni pedig csak annak egyértelmű felelőtlenség, akinek a pénzügyi tudása, kultúrája nulla. Pl.: neked az lesz, hisz nem tudod, mit beszélsz. - egy közgazdász
Na álljunk meg egy pillanatra!
Én érdemben válaszoltam a kérdésedre, utána meg arra, miért kisgyerekeztek le- mert ezen húztad fel magad, nem értetted...
te szemedben minden ember gyerek- ezt hol írtam? :-S
Egyébként igen, vannak hibáim, nem mondtam, hogy nincsenek és persze, mindenki hibázik...én is, más is. De tegyünk különbséget a hibák és a felelőtlenségek között- mert van!
Hiába támadsz, rengeteg kamasszal van dolgom, nap mint nap, nemi nevelés foglalkozásokat is elég gyakran tartok...És amit megtanulnak az én "kamaszaim" foglalkozás végére, az az, hogy semmit nem kell elsietni, és MINDENÉRT felelőséget kell vállalni.
Igen, minden döntésünkért fizetünk, vagy így, vagy úgy...
Szívből remélem, hogy tényleg tanultatok és a szex nem egy jó kis játék számotokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!