Lehetek így terhes?

Figyelt kérdés
Szilveszterkor kozelebb jutottunk egymashoz a baratommal. Nem volt bennem, meg szuz vagyok. De ruhak nelkul volt rajtam, es.. Hat.. Szoval pont a huvelybemenetnel dorzsolt a nemiszervevel. Ugye az elovaladekban is vannak spermiumok. Megeshet, hogy terhes vagyok? Azota nem jott meg, csak 01.17.en, de akkoris csak ket napig, es szinte alig.. Azota nem. De nem lehet hogy stressztol. Akkor mi bajom lehet? Lehetek egyaltalan terhes?

2016. márc. 20. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
miért nem veszel egy nyomorék tesztet január óta? röhej kategória...
2016. márc. 20. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen valószínűleg létrájuk volt,és felkúsztak...
2016. márc. 20. 14:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon kétlem, hogy terhes lehetnél ennyitől. Bemehetsz bármelyik gyógyszertárba vagy drogériába, veszel egy tesztet (pár száz Ft) és csináld meg, a megnyugtatásod kedvéért.
2016. márc. 20. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Ennyitől nem vagy terhes. Gondolom fiatal vagy még, ezelőtt mindig szabályos volt a már a mensid?
2016. márc. 20. 15:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsonak:

Nem volt szabalyos, de max egy honap maradt ki. Nem harom.

2016. márc. 20. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!