Lehetek e terhes?

Figyelt kérdés
Na ott kezdem aki nem tud normális választ adni az inkább ne is írjon semmit. Lehetséges hogy menstruáció után terhesnek érzem magam? Késett de megjött néha érzékeny a bal mellem és most olyan mintha valami feszitgetnè a méhem. Rendesen meg volt igaz nem volt ugyan olyan darabos de volt benne. Lehetséges hogy terhes vagyok? Lehet az a magyarázat hogy két petesejt ért egy idoben csak az egyik termekenyult meg? Tudom hogy elméletileg nincs menses terhesség alatt. Csak furàn erzemagam .

2016. márc. 20. 05:55
 1/7 anonim ***** válasza:
teszteltél? :)
2016. márc. 20. 06:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet, lehet hogy már mutatna valamit.
2016. márc. 20. 06:29
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem is viszonylag korán kimutatta, halvány volt a teszt csík , de kimutatta :) :) :) :) 22/L
2016. márc. 20. 06:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Ritka a menzesz terhesen de ha ennyire eltérő volt az állaga, szerintem megér egy tesztet, max negatív lesz.
2016. márc. 20. 08:27
 5/7 anonim ***** válasza:

2 esetleges lehetőséged van:

A verzió: előfordul mensi alatti teherbeesés, de nagyon ritka esetneb. Teszt elvégzése javasolt.

B verzió: egész egyszerűen kissé összezavarodott a hormonháztartásod, amit tapasztalatom szerint homeopátiás szerekkel lehet kezelni, anélkül, hogy orvoshoz kelljen járnod.

2016. márc. 21. 19:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok nem teszteltem még de nem tudom csináljak e tesztet. Nem mensi alatt edzettem teherbe hanem előtte. Már nincs meg de fura a hasam puffadt. Székrekedésem van néha szédülés de nem tudom mirol. A nap bármely szakaszában el birnek aludni. Ebből gondolom hogy lehet terhes vagyok. Tesztet majd csinálok csak nem akarok még egy negatív.
2016. márc. 21. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem màr bőven kimutatja a teszt az esetleges terhességet.
2016. márc. 23. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!