Lehetek terhes? Volt valaki már így?
Figyelt kérdés
Kb egy hete volt a középidő, egész hónapban csináltam ovutesztet, sosem volt erősebb a tesztcsík a kontroll csíknál, csak gyengébb, vagy egyáltalán nem volt, azaz valószínűleg nem volt peteérésem, együtt voltunk 2 naponta, és így 1 hét elteltével szurkál meg görcsöl a jobb petefészkem, néha a hüvelyem is beszúrkál, nincs folyásom meg nem viszket, új ételt se szokást nem vezettem be.
Lehetek terhes, vagy korai még a tüneteket észrevenni? Nem keresgélem, csak kellemetlen mikor mensi szerűen begörcsöl..
2016. márc. 16. 17:51
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy pont most van peteérésed. Én akkor érzek ilyesmit.
2/3 anonim válasza:
Az ovutesytnek nem kell olyan erősnek lennie mint a controll csik. Nekem sem volt soha az.szoval lehetett peteeresed. Ket Naponta egyutt voltatok...sok esély van ra ha nincs semmi bajotok. Hasszurka,gorcs is jelezhet beagyazodast. En is ereztem. Siman lehet
3/3 A kérdező kommentje:
Igaz, csak a 7. dpo-n vagyok, de nagyon görcsölök és hányingerem van, nincs lázam, nem taknyolok, de puffadok, ami nem jellemző rám.
2016. márc. 17. 03:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!