Lehetek így terhes?

Figyelt kérdés

Mensi előtt 4 nappal voltunk,gumival védekeztünk és még nem is bennem ment el,hanem kézzel folytattam a végét,nemtudom,hogy lemosta-e a péniszét utána vagy nem,másnap délelőtt voltunk újból együtt,de mielőtt gumit tett volna fel kicsit odadörgölte a nemiszervemhez a péniszét

ígyis szinte semennyi az esélye? mert utána húzott gumit és úgy tette be

2016. márc. 16. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia:)

Hány évesek vagytok?

amúgy szerintem, nem:)

2016. márc. 16. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
a spontán peteérésnek már önmagában kicsi az esélye, amit meg te írtál, az kb. olyan hogy talán 1000 évente van az a csillagállás hogy valaki így teherbe esik. szóval szerintem megnyugodhatsz...ha jól értem max 3 napon belül meg kell jönnie úgysem kell már sokáig izgulni
2016. márc. 16. 19:34
 3/5 A kérdező kommentje:

megjött,de gondolom ha így véletlen jutott be sperma akkor a kövi mensi kéne elmaradjon mert 7-10 nap a beágyazódás ha jóltudom

20 és 22 évesek vagyunk

tudom hogy semennyi esélye,mert tényleg max kivülre kerülhetett,de ha nem is mosta meg reggelre leszáradhatott,meg be már csak gumival ment csak én minden parányi dolgot képesvagyok túlkomplikálni :)

köszi a válaszokat!

2016. márc. 16. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:
nem, ha megjött, kiürült a petesejt, és nem termékenyült meg..mire legközelebb lesz érett petesejted az minimum 10-12 nap, addig meg egy spermium sem marad életben
2016. márc. 16. 19:43
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi!
2016. márc. 16. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!