Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes?

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Párommal 3 hónapja csak megszakítással védekezünk. Még nem tervezünk babát, előbb karriert akarunk építeni. Jövőhéten kell csak visszamennem a nőgyógyászhoz 1 hónap után, akkor ír fel fogamzásgátló tablettát.

Viszont ebben a hónapban még nem menstruáltam, pedig már 2 hete kellett volna megjönnie, sosem szokott késni, elmaradni.

Vannak 1 hete alhasi fájdalmaim, feszültek a melleim, érzékeny voltak a bimbóim többször is. Nagyon fáradékony vagyok, sokszor fáj a hátam, térdem.

Holnap fogunk tesztet csinálni, addig is szeretném kikérni a véleményeteket. Köszönöm.

#baba #terhesség #gyanújelek
2016. márc. 18. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Most komolyan? Mi honnan tudnánk?!

Vagy terhes vagy, vagy nem.

Annak, hogy késik , egy csomó oka lehet, a lekitől a testiig.

Holnap megcsinálod a tesztet és kiderül!

Haszbálati utasítás a dobozban van!

2016. márc. 18. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:
*használati
2016. márc. 18. 16:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan ugy feszulnek a melleim es nagyon erzekenyek.. munka helyemen majdnem ulve elaludtam.. 7. En kellett volna megjonnie masnap pozitiv volt a tesztem :) viszont mi probalkozunk egy ideje.. csinalj tesztet mindenkeppen.. siman becsuszhat nalatok is elovaladektol vagy akarhogy :) en nem varnek egy percig sem mar boltom gyogyszertar barhol kapsz tesztet :)
2016. márc. 18. 17:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :) A teszt negatív lett és estére meg is jelent a menstruációm nagy pechemre.

Nem is tudom, örülünk-e neki...

2016. márc. 20. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!