Tudod, te milyen rossz, azért lefeküdni, hogy teherbe essek?
A barátnődnek külső (orvosi) segítségre lenne szüksége, mert mentálisan nem tudja kezelni a sikertelenséget. Erősen sanszos, hogy erre előbb-utóbb rámennek majd a kapcsolatai, beleértve a párkapcsolatát is.
Nem tudom, voltak-e már mindent átfogó kivizsgáláson... Ha még nem, akkor itt az ideje! Végső soron ha máshogyan nem, hát lombik programmal. (...s ha az se hozná meg a várt sikert, még mindig ott van az örökbefogadás lehetősége...)
Bár nem tartozik ide, de a mi életünknek is volt egy ilyen keserű szakasza több, mint 10 évvel ezelőtt, az 1. vetélésemet követően, ezért sajnos ismerős a helyzet. ...13 éve már, hogy nem akar jönni hozzánk a baba. ...így 40-en túl meg már... C'est la vie... :/
Megkérdezhetem, milyen előadáson voltatok?
Utolsó: Antal Vali.com, a talán három női mesterhármas
Nem vagy inzulinrezisztens? Ismered a Mesnmentis honlapját, lehet Tűű doktor tudna segíteni neked.
#4 vagyok. Igen, köszönöm, ismerem a Mensmentis oldalát, de nem Magyarországon élünk. A legutóbbi - 2012-es, lombik előtti - álláspont szerint nem vagyok inzulinrezisztens.
...sajnos már belefáradtam a küzdelembe, feladom. Feladtam... A férjemmel azt beszéltük, hogy visszaköltözünk Magyarországra és elindítjuk az örökbefogadást. ...talán...
A barátnődről meg inkább nem mondanék semmit, mert a fafejség mindig kihoz a sodromból!... Szerinte ő egészséges... Ezek szerint arra még nem jött rá, hogy a struccpolitika nem oldja meg a problémát!...
Annyit azért mondanék neki, hogy vigyázzon, mert az önámításra sok-sok év rámehet! És ő se marad mindig 32!
A Tűű doktoréknál van pár új dolog! Pl. hogy a D-vitamin szintet is mérik, Mo-on élők között a legtöbb ember a határérték alját se éri el az értéke. Én is megmérettem, és nekem se érte el, jóval alatta van, Tűű azt mondta, szedjek 2000-3000 mg-os D-vitamint. Pedig mondtam hogy már 3 hónapja szeked 1000 és még így se éri el a minimumot?! Ez is lehet oka, hogy nem esnek a nők teherbe, ezt mondta.
2. Mérik újabban, a testzsír szintet is, mert akinél nem éri el a, nem tudom mennyi százalékot, az nem esik teherbe. Ez így külsőleg nem látszik, mennyi zsír van rajtad.
3. Meg, mostanában, vannak náluk kimondottam olyan pszichológusok akik a teherbe nem esők lelki okaira vannak specializálódva. Én is mennék most pszichológushoz, hogy képtelen vagyok társat találni, de nem hozzájuk mennék. Bocs, ha elírtam valamit, nincs kedvem újra olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!