Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha nagyon félek lefeküdni bárkivel is, mert az első rossz élmény volt?
Kb. egy éve volt az első szexuális élményem, és azóta csak a fájdalomra és a vérre tudok gondolni,ha ilyen téma merül fel.
A mostani párommal lassan kezdenek annyira haladni a dolgok, hogy észrevettem,szeretkezni akar velem. De én félek,mert nagyon szűk vagyok. Nem akarok neki csalódást okozni. Nem biztos,hogy el tudom engedni magam,pedig ő mindig a kedvemben jár. Szeretnék vele lenni... Mennyire fájhat majd? Előfordulhat az,hogy másodszor is vérezni fogok? Lányok! Valaki hasonló helyzetben ? 18/L
Beszélj vele erről. Az első nekem is fájt és nagyon véreztem. Párszor utána is fájt, de csak az első pár másodpercben. Vér már nem volt.
haladjatok szépen lassan.
hidd el, jó lesz az.
mond el neki, mert gyakorlatilag olyan, mintha még szűz lennél - mert attól, hogy egyszer..hát még szinte az vagy, épp csak nincs meg a szűzhártyád, de még fájhat, vérezhet és tapasztalatlan vagy
és ha ő nem úgy közelít feléd, hogy még szűz vagy, akkor tényleg fájni fog
haladjatok lassan, pettingeljetek egyelőre még, hogy tágulj és megszokd
azért vagy szűk, mert még csak egyszer szexeltél, ez normális
az első után még jópár alkalomig fájhat, akár vérezhet is, ez egyénfüggő, csakúgy mint az első alkalommal történő fájdalom vagy vérzés
2-nak...
el kellett volna mondanod akkor a barátodnak, mert így aktus alatt meglepetésként érhette, hogy te szenvedsz és fáj
míg ha tudta volna, eleve figyelmesebb lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!