Hát én nem szeretnék oda születni, ahol 6 hetente láthatom az apám. Még ha anyukám rá is van kattanva.
2016. márc. 13. 15:16
12/26 A kérdező kommentje:
Majdnem elfelejtettem hogy nektek tökéletes az életetek, elnézést bocsánat :D
2016. márc. 13. 15:17
13/26 anonim válasza:
Mi köze a mi életünknek a kérdéshez? Szimplán gondolunk a gyereked érzéseire helyetted is. Az én unokaöcsém apja születése óta külföldön dolgozik, havonta jön haza egy hétre. A kisfiúnak sok pszichés és fizikális problémája is volt ebből adódóan, az apa hiánya miatt pedig jelenleg is nyámnyila, lányos természetű.
2016. márc. 13. 15:21
14/26 anonim válasza:
Akkor szerinted két fajta élet van? Az egyik a távkapcsolat, ami jó, a másik, ahol normális együttélnek, de ott biztos veszekedés van? Ezt azért te sem gondolod komolyan!
Én tényleg nem bántani akarlak, de először is, egy baba mellé sokszor elkel a segítség. Még nem tudod, majd rájössz. Másodszor milyen "család" mintát akarsz neki adni? Egy olyat, ahol tulajdonképpen nincs apa?
2016. márc. 13. 15:39
15/26 anonim válasza:
És nemcsak sötét vagy, de rasszista is. Légyszi, szülj, hogy a gyerekeink tanulmányi versenyeket nyerhessenek majd a tiéd kárára.
2016. márc. 13. 15:41
16/26 A kérdező kommentje:
Rasszista miért???? Mert akiknek szülnek 5-6 gyereket segélyra az nagyon helyes dolog, de ahol apa távol van az egy sz-r sz-emét család. Mert ti ezt írjátok majdnem... :)
2016. márc. 13. 15:46
17/26 anonim válasza:
Jaj ne magyarázkodj ilyen hülyeségekkel. Azt mondjuk, hogy az szüljön, akinek normális családi-pénzügyi-szociális-pszichés stb. helyzete van. Se a 10. gyerek a putriba, se neked apa nélkül nem kéne. Pont.
2016. márc. 13. 15:49
18/26 anonim válasza:
Kiszámolod mikor van pe-d, lehet pont abban a 10 napban.
Barmikor lehetsz terhes de nyilvan praktikus a 10 napot ehhez viszonyitani, igazítani..
Ha apuka is tud a gyerekvállalási tervekről nyilvan megoldható lesz.
23 evesen nem vagy elkesve azzal, hogy varj amig nem távkapcsolat lesz, vagy nincs kilátásotok erre?
Megis normálisabb élethelyzet ahol egyutt elő családokról beszelunk...
2016. márc. 13. 15:55
19/26 anonim válasza:
Ha a monstrum ido változó akkor dokihoz fordulj tedd rendbe a ciklusod kezdesnek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!