Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki épp fogyókúrázot...

Van olyan aki épp fogyókúrázott amikor terhes lett és amíg ki nem derült addig hogy várandós addig keményen diétázott és mozgott? Nem lett baja a picinek?

Figyelt kérdés
2016. febr. 24. 13:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem! Sőt a terhesség alatt is sokan diétáznak, sportolnak.

Én heti 2-3x futottam 7-8 km-t, sőt kondiztam is,amikor terhes lettem, és semmi baja a Fiamnak.

2016. febr. 24. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Igaza van az elsőnek, pl. terhességi cukor esetében diétázni kell és sportolásban is csak annyi változás kell, hogy ésszel csinálja az ember.

Én az első terhességem alatt meghíztam (9 hetesen elvetéltem), így a második terhesség előtt diétáztam és sportoltam aktívan (2 hónap múlva pozit teszteltünk megint).

Minden oké volt embrió- és magzatkorban is:)

37hkm

2016. febr. 24. 14:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Én terhesség előtt diétáztam (akkor adtam le a maradék 6kgot az első gyerekem után), eddig minden ok, sőt pár nappal nagyobbra is mérik a babát.
2016. febr. 24. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Én most vagyok ebben a helyzetben. Kicsit neki álltam … mozgok, diétázok, fogyok is … de szeretnék babát, csak azt nem tehetem, hogy összevissza eszek, mert kitudja mikor sikerül, és mire terhes leszek még kövérebb leszek. 83 kg vagyok, olyan kis gömbölykés fajta, de hál Istennek a jobb helyeken van a felesleg :D nade szeretnék fgyni, mert a terhesség alatt ugye hízni fogok, és nem szeretnék vizes lenni, magas vérnyomásos, stb. első terhességemnél diabéteszes lettem, de csak a terhesség 8. hónapjáig tartott, majd elmúlt. Akkor 75-78,8 ra híztam és 68 voltam szülés után. A fiam egészséges, nagyon intelligens apró kora óta, most 10 éves és megyei tanulmányi versenyekre jár. Ráhúztam vele egy hetet egyébként. Ott nem tartottam a 160 g-os diétát, hanem egyáltalán nem ettem szh-ot a gyümölcsön, néha durum spagetti tésztán kívül, és azt is elosztva. Kb 80 g-ot fogyasztottam, max 100-at. Egy fél barna kiflitől 8 volt a cukrom, ezért inzulinozni akartak, így nem ettem annyit, amennyit kellet. Meg is mondtam, azt mondták rendben és ügyes vagyok, tehát a lényeg ne éhezz. Mmost már okosabb vagyok, mert vitaminokat szedek. Omega3, teljes körű Jutavit multi nyújtott felszívódású, lactobacilussal, koenzi Q10-el, + folsav. Így szerintem a kemény diéta ellenére sem lehet baj, ha jön a baba, és az én szervezetem se sínyli meg annyira, hogy nem eszem annyit, amennyi kellene. egyébként egy terhes nőnek nem is kellene enni cukrot, lisztet tartalmazó ételeket,mert felesleges kalória. Viszont a teljes kiőrlésű gabonát pótolni kell, és a gyümölcs, zöldség, sovány husik, tejtermékek.
2018. aug. 3. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!