Lehetek várandós?

Figyelt kérdés

3. napja késik a menzeszem a tesztek negativak.

De tegnap egésznap hánytam meg olyan fejfájásom volt ,hogy fel e birtam kelni...

egy éve probálkozunk ,hogy legyen babánk....

2016. febr. 9. 08:47
 1/6 anonim ***** válasza:

A fejfájás nem egy tipikus terhes tünet.

Szerintem inkább elkaptál valamit. Én évek óta nem voltam beteg, de most engem is ledöntött a lábamról a vírus.

2016. febr. 9. 08:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha ezeket a tüneteket a hcg csinálja,akkor már lennie kellene annyinak a szervezetedben,hogy pozitív legyen a teszt! Ettől függetlenül elképzelhető igen,de mostmár várj 2-3 napot a következő teszttel,mert csak idegeled magad. A hányingert pajzsmirigy rosszul működése is okozhatja,ettől pedig késhet is a menstruációd. Vagy "csak" vírus.
2016. febr. 9. 08:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszt :) Pajzsmirigyemet 2 hete hézték meg akkor azzal nem volt semmi baj.
2016. febr. 9. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Vagy csak volt egy migrénes fejfájásod, attól lettél rosszul.

Esetleg a front.

2016. febr. 9. 10:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet! Szerintem már kimutatná. Szokott máskor is késni?
2016. febr. 9. 10:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor késet amikor sajnos koraivetélés lett a vége :S Frontra érzékeny vagyok de nem ilyen szinten. ma már jobban vagyok legalább a fejem nem fáj de a menzeszem ma se jött meg.
2016. febr. 9. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!