Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért jöhetett meg ilyen...

Miért jöhetett meg ilyen hamar a menzeszem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy csak jövő hétvégére nem vártam,viszont már szerdán (március 31) megjött (kb. 1,5 héttel korábban).Ilyen még sosem fordult elő velem.28 éves vagyok,tehát a tinikorból már kinőttem.

El is keseredtem nagyon,mert a doktornőm látott egy szép nagy érett tüszőt,amivel sajna nem tudom mi lett.Nagyon szeretnénk babát és most a ciklusom teljesen felborult.

Ha meg is termékenyült a petesejt menzesz előtt,az már nincs sehol,igaz?

Előfordult már mással is,hogy ilyen korán megjött?Esetleg az befolyásolhatja,hogy húgyuti gyulladásom volt ezen a héten?

Köszönöm a válaszokat előre is.

2010. ápr. 2. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kevesebbet kellene aggodalmaskodnod a tested miatt. Úgy érződik, hogy nagyon szeretnél kisbabát, de emiatt folyton aggódsz, folyton a tested jeleit figyeled. Ha nem így van, ne haragudj. De a testnek nem jó, ha folyton egy pontra összpontosítasz, és aggódsz. Nyugi, légy boldog, és próbálkozzatok!
2010. ápr. 2. 17:53
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, nagyon szeretnénk kisbabát,ez a 8.hónapunk.Talán ez a hónap volt az,amikor a legkevesebbet foglalkoztam a testemmel és akkor bumm.Csupán azt szerettem volna megtudni,mi okozhatta,hogy ilyen hamar megjött.

De azért köszi a válaszodat :)

2010. ápr. 2. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hamarabb volt peteérésed? Vagy biztosan úgy kellett volna megjönnie, ahogyan számoltad?

Mert nekem volt már olyan, hogy 8. napon volt peteérésem és olyan is volt, amikor a 30. napon.

2010. ápr. 2. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!