Szerintetek jogosan akadtam ki?
Hát ez gond...
Mivel a nő ilyen... görcsölős,akkor már ne akaszd rá a párodra is mert egyedül nehéz lesz felnevelni egy gyereket ha rámegy a kapcsolatotok.
Akkor már várd finom gyertyafényes vacsival,szexi rucival..stb.. Azért legyetek együtt mert kívánjátok egymást,ne azért mert na most van pém.
Újra csaj azt tudom mondani,hogy ez az erœltetett menet kiöli az összes vágyat belőle egy idővel.
Tehát mindenki h.lye, aki esetleg úgy gondolja,hogy nem parancsra kell szexelni, hanem kedvet csinálni hozzá...
Hát! Azért vannak olyanok, akik több éves próbálkozás után is el tudják egymást csábítani. Sőt, nem kell ahhoz próbálkozni, nálunk 10 év együttlét után sem volt még olyan szex,hogy na akkor most gyere!
ami nekem szemet szőrt, hogy "az első clostis hónapom amit a párom is tud"
miért? előtte suttyomban szedted? vagy mi van?
Ha szerdán volt ovud, mniért nem voltatok szerdán együtt?
ha a páromnak van is dolga a neten, olyan nincs, hogy nem tudom onnan 15 percre elcsalni :o márpedig ha closti van, 2naponta szex van :) ezt ő is tudja :D
Kedves kérdező! mi is végig mentünk ezen :(
és be kellett látnom, hogy csak 1 dolog segít ezen a problémán: ha én kezdeményezek!
pedig hányszor kértem, kívántam, reméltem, hogy Ő teszi meg az első lépést.... iszonyat rosszul esett, hogy nem kezdeményez. Kevésnek éreztem magam. Önbecsülésem nulla lett...
De mikor rájöttem, hogy elveszíthetem, valami megváltozott bennem.
Egyik napról a másikra "elvettem, amit akartam" :)
és láss csodát! sose ellenkezett...
Gondold át ezt! ha én meg tudtam csinálni, Te is képes vagy rá, mert nálam félénkebb ember nem sok van.... :)
sok sikert!
ui. mi is szeretnénk babát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!