Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs tesztet használtam...

Ovulációs tesztet használtam ebben a hónapban, de egyszer sem lett egyértelműen "pozitív". Ettől függetlenül van peteérésem? Volt már valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Öt napig teszteltem, ahogy kell,délután 4-6óra körül,előtte 3-4 órával nem ittam, és nem mentem wc-re.

Első,második és harmadiknap kb egyforma erősségűek voltak a tesztcsíkok, de nemvoltak annyira erősek, mint a kontrollcsík.

4.napon erősebb volt a tesztcsík, mint az első 3napon, de még mindig nem volt olyan erős, mint a kontroll.

Ma viszont annyira halvány a tesztcsík, hogy szinte alig látszik.

Tehát a tenapi napon volt a legerősebb, látszik is a különbség, de a ontrollcsík színét nem éri elegyik sem. E mit jelenthet? Lehet ettől peteérésem?

Volt már valaki, akinek ilyen eredményei lettek, ésmégis lett baba? Köszi az ÉRTELMES válaszokat/tapasztalatokat :)

2016. márc. 7. 21:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia, hátha még hasznos lehet a válaszom, ezért írok. Én a ciklus közepe felé kb. 5 napon át tesztelgettem, de végig olyan "határeset" pozitív volt. A második csík ugyanolyan, vagy csaknem ugyanolyan erős volt, mint a kontroll csík. Aztán a 16 napon elmentem az orvoshoz, aki az uh-n látta, hogy kb még csak 3-4 nap múlva lesz ovuláció...

Nahát, most határoztam el, hogy ki fogom dobni az összes LH tesztet, mert kalap szamócát nem ér! (A második lányom is uh követés mellett fogant meg első próbálkozásra, az a tuti módszer)

2016. márc. 10. 07:12
 12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi szépen a válaszod, még aktuális a kérdés :) Remélem, hogy nálam is így lesz/van..., és sikerül a baba :)
2016. márc. 11. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!