Azt álmodtam az este hogy folyamatosan pisiltem rá (4-5db) terhességi tesztekre és mind egytől egyig pozitív lett! Volt már valaki így mostanában? A többi lent
Kb. 1 hónapja volt egy pozi tesztem de sajnos megjött és elment a baba....
A párommal azóta többször voltunk úgy együtt hogy nem védekeztünk :)
Örülnénk neki ha ez igaz lenne :)
Tesztelni még biztos nem fogok mert még nem kell hogy megjöjjön és igazából csak annyi hogy 2 napja kicsit nagyon kicsit hányingerrel ébredek.
Valaki hasonló helyzetben? :)
Nem gondolok folyton erre!
De azért köszi
Amikor babát terveztünk, azt sokszor álmodtam, hogy már terhes vagyok...olyat egyetlen egyszer álmodtam, hogy pozi a tesztem, és tudatom a párommal, hogy terhes lettem...abban a hónapban teszteltem először pozit a valóságban is! :)
9+4 hkm
:D
2. Ez tényleg durva egybeesés :))) :D Aztaaa
Gratulálok a pozi tesztekhez :D
A nem várt kb. másfél hét!
3. Azt tudni kell hogy SOHA de SOHA nem álmodtam ilyet :)
Hááááát nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz :)
Viszont neked is gratulálok a babához :)
Úr Isten most nagyon izgatottá tettetek :D
:) Júúúúj de jóóó :)
Gratulálok mindkettőtöknek :)
Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok mi van velem-velünk, mert mondom nem védekeztünk és SOHA nem álmodtam még ilyet :) :)
De akár mennyire is kíváncsi vagyok még nem tesztelek, megvárom a nem vártot :)
Én is ámodtam nemrég, hogy nagyon halvány lett a tesztem. Másnap reggel csináltam is, és nagyon halvány lett, de nálam sajnos nem baba. :(
Nekem csak ilyen rossz történeteim vannak sajnos. :(
De neked nagyon drukkolok a babához!!!!!:)
Sajnálom :(
Sikerülni fog neked is biztos :)
És nagyon szépen köszönöm :)
Minden esetre megírom majd ide ha tesztelek hogy mi lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!