Azt álmodtam az este hogy folyamatosan pisiltem rá (4-5db) terhességi tesztekre és mind egytől egyig pozitív lett! Volt már valaki így mostanában? A többi lent
Kb. 1 hónapja volt egy pozi tesztem de sajnos megjött és elment a baba....
A párommal azóta többször voltunk úgy együtt hogy nem védekeztünk :)
Örülnénk neki ha ez igaz lenne :)
Tesztelni még biztos nem fogok mert még nem kell hogy megjöjjön és igazából csak annyi hogy 2 napja kicsit nagyon kicsit hányingerrel ébredek.
Valaki hasonló helyzetben? :)
Juuuujjjj akkor ez is izgalmas :)
Drukkolok :)
Én nekem annyi változásom van hogy tegnap este óta esssszméletlenül feszül a hasam ill. a méhem. Annyira hogy néha elviselhetetlen.... :/
:)
Nagyon kiványcsi vagyok mostmár
Annyi történt még azóta, hogy 2 napig (tegnap meg ma) rózsaszín nyálkás folyásom van és apró szurkálódásokat érzek bal oldalon a méhemnél... ???
Szerintetek?
A hányinger ma jött rám intenzívebben, és a fáradság is.
Vélemény?
Mindenképp megírom ha tesztelek :)
Hétvége felé jövőhét elejére nem várom.
:/ Nem tudom mi van amúgy jövőhét kedden (8-án) megyek nődokihoz...
Előtte teszteljek szerintetek?
Szerintem akkor meg nagyon korai tunetek! Kiveve,ha nem elobb sikerult a baba... Akkor viszont mar tesztelhetsz! Szerintem tul koran erzed ezeket! Meg nem kellene
Emlekszem,nekem is elobb jott ossze az elso lanyom mint a vart ovu,igy mar mensi elott 3-4nappal pozitiv lett a teszt,de csak utana nehany hettel kezdodtek a tunetek,amikor mar a mensi is joideje elmaradt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!